Mortal Kombat - videón Kratos

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 12.
  • Videó
Link másolása
Bár VGA-s meglepetésnek szánták, már napokkal ezelőtt kitudódott, hogy a God of War sorozat főhőse, Kratos is szerepelni fog a Mortal Kombatban. Most őt vehetjük szemügyre akció közben egy rövid, CG trailer keretei között - az biztos, hogy a hányatott sorsú hős tökéletesen helyt áll Scorpionék között!

Üröm az örömben, hogy Kratos kizárólag a PlayStation 3-as verzióban lesz játszható, mert hát a God of War PlayStation-sorozat, olyan meg nincs, hogy egy Sony által kitalált karakter feltűnjön a Microsoft platformján. Mi ezt nagyon sajnáljuk, de ettől függetlenül a PS3-tulajokat ne fogja vissza semmi a kárörvendésben, mert Kratos karaktere telitalálat, ez még az alábbi egyperces trailerből is kiderül.

A Mortal Kombat jövőre jelenik meg, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

36.
36.
ChainGun112
ja és poén...:D : nagyon pici spoiler: aki kitolta a cod6-ot az láthatta milyen keményen bunyózik cpt price.... :DDDD
35.
35.
ChainGun112
psfanboy téged megtudlak érteni, hogy nem tetszik ez az egész kratos "butaság" :D mert gondolom ps3-ad van :D... DE attól nem kell tartanod, hogy a storyba is benne lesz, mert az már eléggé hülye ötlet lenne..... ha már "vissza térnek a gyökerekhez"

Kratos hol volt a Mortal Kombat eredeténél? meg úgy egyáltalán xD

igaz én nem 94 óta nyomom mivel akkor születtem, de mindegyikkel játszom egészen mostanáig és nagyon tisztelem a Mortal Kombat Saga-t.. örök favourite

wildláma téged pedig csak ismételnélek: hála az istennek hogy xboxom van, és eddig (és remélem továbbá is) nincs bejelentve rá extra karakter. ; D
34.
34.
Yagami Light
#31: Ha már poénosat akarnak alkotni, akkor miért nem csinálnak majd egy olyan verekedős játékot amiben összeereszthetjük a játékhősöket.
Már látom is. Választható karakterek: Kratos, Dante Alighieri, Dante(DMC), Vergil(DMC), Marcus Fenix, Dom, Master Chief, Alan Wake, Super Mario stb.
Na ez már aztán Poén lenne a javából XD
Amúgy te se legyél öngyi, mert valakinek esetleg más a véleménye mint a tied.
Amúgy az lenne a nevetséges, ha mindenki mindenben egyet értene.
33.
33.
NECROSMOKE
#31: Itt nem csak arról van szó mert minden jó és szép.De 1 kicsitt nézzenek körül és csinálják ugy ahogy azt kell.Mert akkor a közeljövőben bármilyen vendégkarakterre lehet számittani az elkövetkező újabb MK-ban.Ez is csak üzlet.
32.
32.
NECROSMOKE
#12: Ez itt nemcsak a vérről szól.Ezeknek van történetük is,nehogy má mindent összemixeljenek.Nekem a Soul Calibur-ban sem tetszettek a vendég karakterek.Heihachi Yoshimitsu.azért tették bele mert NAMCO?Faxt az ilyenbe.A tekken modern korszak,a Soul Calibur meg olyan 1400-as korszak.Nekem ez 1 kicsit furcsa.De ez is szeméyes csak.
31.
31.
Ca$h
Egy ilyen feature eleve nem lehet szentségtörés, mert a God of War készítőinek a beleegyezése nélkül nem valósulhatott volna meg. Ha meg ők beleegyeztek (sőt, szerintem megtisztelve érezték magukat), akkor eleve nem lehet szentségtörés. Szóval nevetségesek itt egyesek, de NAGYON és újfent csak azt bizonyítottátok be, hogy a magyaroknak semmilyen poénnal, SEMMIVEL nem lehet kedveskedni, mert itt nálunk csak a fika és az örökös elégedettlenség a divat, még szerencse, hogy nem mi vagyunk a célpiac!!!
30.
30.
PankiManki
de király! én örülök neki mer a god of war-t is nagyon szeretem. már várom az új mortalt
29.
29.
Jinbobo
Nagyon állat! Én díjazom az ötletet!
28.
28.
Oliv3r
#27: ez már kurvára gyerekes...
27.
27.
wildláma
#26: ja de az ilyen cameo egy szaros DLC-ben is elférne
26.
26.
Oliv3r
ez már nevetséges...
ennyit sírni egy ilyden kis apró ficsőr miatt, sok MK "fan" nem hogy örülne jön egy fasza új rész még leáll oltogatni Kratos miatt.
az ilyen cameo csak választható bónuszo, nem folyna bele, az aktuális univerzumba, csak poén! bár ezt úgy látom nagyon nehéz felfogni...
nem valami cross-universe cuccról van szó, nem megerőszakolták a sorozatot, csak egy kis extra tartalom.
meg talán a drága alkotók, szülőatyák hagy döntsék már el mi fér bele a saját sorozatukba...
remélem kiadnak majd valami butított verziót, max 5 régi mk karakterrel, aztán az elégedtlenkedők is jól járnak, mert úgy látszik az emberenek nem kell a tartalom.
25.
25.
Yagami Light
#24: Szerintem az MK-ba csakis az MK karakterei illenek bele, mert az MK nem pedig GOW vagy miegymás. Ugyanúgy sokan rossz szemmel néznék, ha mondjuk a God Of Warba Barakákat kellene pusztítani, meg Scorpion lenne az egyik Boss,
mert éppen ezt agyalták ki a fejlesztők. A Mortal Kombat egy élő legenda, amit csak azok foghatnak fel igazán akik 1994-től ismerik és játszottak a sorozattal.
Hol volt akkor még a GOW. Sokkal nagyobb tiszteletben kellene tartani a játékot és annak múltját, nem pedig szétbarmolni ilyen marhaságokkal. Na de hát a pénz beszél. Azért jó volna eldönteni, hogy egy új GOW-ot vagy egy új MK-t csinálnak.
24.
24.
Mortician
#15: Végülis megoldható lenne. Gondoljunk csak a Gears2 kivégzéseire. De szvsz se Kratos, se Marcus nem illene bele az MK-ba. De ez szubjektív, természetesen.
23.
23.
wildláma
egyet értek az ellentáborral, PSfanboy, téged csak annyival egészítenélek ki, hogy batman és superman még oké, de velük a pók nem valószínű hogy találkozni fog, vagyis kevés rá az esély, ugyanis a DCről és a Marvelről van szó. És igen, az MK-t nem a véres játékáért szeretjük (najó 75%-ban igen) hanem tényleg az univerzumáért, a karakterek egyediségéért, és amint láttuk az előző részben, ebbe az univerzumba nem illik bele más jövevény ... akkor itt mit fognak csinálni? hogy ne legyen lélekromboló a GoWfanoknak, Kratos ellen csak ilyen Brutality lehet mint az MK vs DC-ben? mind1 előző hírben kidühöngtem magam, és hála az istennek hogy xboxom van, és eddig (és remélem továbbá is) nincs bejelentve rá extra karakter.
22.
22.
#18: Senki nem lesz ezért öngyilkos, csak ami nem illik össze, az nem, és kész!
21.
21.
#17: Pont erről beszéltem én is, és tökre igazad van!
20.
20.
#12: Ez hülyeség, akkor ennyi erővel jöhetne Mario is, van bárki, aki picit erőszakos, mondjuk Superman vagy Batman. (vagy jöhetne Darth Veder is)

De a Superman és a Batman adaptáció is csak a saját univerziumában él jól. A Superman, Batman, Spiderman keveredés még oké, mert mind a 3 azonos karakter, az abszolút jót képviseli.

De az MK univerzumnak semmi köze a God of War univerzumához!
19.
19.
Szerintem nem kellett volna Kratost belevenni az új MK-ba, a 9-ik részbe. mindkét játéknak megvan a saját univerzuma, amelyben a legjobb. Nem biztos, hogy szerencsés volt ezt a két univerzumot ötvözni.

A másik meg, hogy úgy tűnik a trailerből, mintha Sub-Zero egy gyenge karakter lenne, holott ez nyilván nem így van. Sőt, nekem Sub-Zero a kedvenc karekterom az MK univerzumban, és az is fog maradni.
18.
18.
Ca$h
#17: Na azért öngyi ne legyél jó? ;)
17.
17.
Yagami Light
Ez egy baromság. Az MK vs DC-ben igazán kiélhették volna ezt a turmix stílust a fejlesztők. Na de most ez egy rendes igazi MK-nak készül. Mégis mi a fenének
kell bele egy másik játék karakterét beletenni. Ráadásul le merem fogadni, hogy így is hiányozni fog belőle 1-2 MK karakter ami mondjuk megvolt az Ultimate MK 3-ban(csak egy sejtés), de nem baj mert Kratos bácsi meg talán Marcus haverunk benne lesz. Ha meg még az MK történetébe is beleépítik, akkor aztán kész katasztrófa lesz. Én az MK-t nem csak azért szerettem, mert véres, hanem mert annak is megvan a saját világa, különböző egyedi karakterekkel, akiknek múltjuk, történetük van. Ez pedig szentségtörés.
16.
16.
fojesz
#15: Én simán el tudnám képzelni olyan karakterként, mint mondjuk Jax. Időnként előkapná a lancert, aztán még bele is vágna valakibe. :)
15.
15.
Ca$h
#14: A gond csak annyi, hogy Marcus nem éppen az a bunyós fajta... egyébként a példáim csak viccként akartak szolgálni... :)
14.
14.
fojesz
A VGA-ról van egy fotó, amin Ed Boon nagyon spanol CliffyB-vel - hatalmas lenne, ha tényleg Marcus jönne a boxos változatba!
13.
13.
ilor14
#9: masterchieffel kibaszottul szar lenne xDDD
bár mondjuk egy karakter se illene bele :s
12.
12.
Norbi-wan
#11: Bakker, de mind a kettő kib***-ul véres, és erőszakos márcsak ezért is beleillik az Mk-ba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...