Assassin's Creed: Brotherhood PC, PS3, X360

Ezio visszatér, s saját testvériségével a templomosok központjában, Rómában akar lecsapni az ellenségre. A sorozat történetében először most kapunk többjátékos módot is.
1298386117

Első helyen nyitott itthon a Test Drive Unlimited 2

Bár várakozásainkhoz képest kissé alul teljesített, a Test Drive Unlimited második részére rengetegen voltak kíváncsiak itt, Magyarországon is. A játék kapásból az összesített toplista élén nyitott, ezzel pedig maga mögé utasította a World of Warcraftot és a FIFA-t is.
1298044800

Januárban is a Black Ops volt az amerikai kedvenc

Az NPD Group közzétette a januári toplistáját az amerikai játék- és konzoleladásokról, s bár a piac szinte minden szempontból gyengébben szerepelt a tavalyi évhez képest, a kiegészítők értékesítései szerencsére javítanak egy picit az összképen. A slágercím továbbra is a legújabb Call of Duty volt.
1298038165

Új DLC-t kap az Assassin's Creed: Brotherhood

Bár a Ubisoft az ideje nagy részét a PC-s Assassin's Creed: Brotherhood hegesztésével tölti, szerencsére a konzolos játékosokat sem fogja frissítés nélkül hagyni: március elején érkezik a játék új DLC-je, amelyben nem csak a többjátékos módhoz, hanem a történethez is találunk kiegészítéseket.
1297957775

Assassin's Creed: Brotherhood - itt a gépigény is

Az Assassin's Creed: Brotherhood PC-s változatának tegnapi dátumbejelentését hamar követte a gépigény leleplezése is, amelyet a Steam előrendelői oldalán fedtek fel a készítők. Bónusz jó hír, hogy úgy tűnik, az Assassin's Creed II-vel ellentétben ebből a részből már kimarad a DRM.
1297873950

Assassin's Creed: Brotherhood - a PC-s dátum

A Ubisoft végre bejelentette, hogy mikorra várható az Assassin's Creed: Brotherhood PC-s változatának megjelenése. Ezio római kalandjai így közel fél év késéssel érkeznek meg a számítógépekre, de cserébe a játék feltupírozott látvánnyal és más extrákkal várja a türelmes rajongókat.
1297782000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Tiszavirág életű volt a Dead Space 2 uralkodása, mert bár a Visceral horrorjátéka még mindig népszerű a hazai vásárlók körében, a World of Warcraft előfizetői kártya - a változatosság kedvéért - hamar visszavette a vezetést. A dobogó harmadik fokára a Kinect Sports állhatott fel.
1297704042

Ubisoft: 6,5 millió Brotherhood, növekvő bevételek

Végre a Ubisoft is közzétette a tavalyi év utolsó negyedére vonatkozó pénzügyi helyzetjelentését, amiből többek között az is kiderült, hogy a francia illetőségű cég legfontosabb címei közé az Assassin's Creed és a casual játékosoknak szánt Just Dance sorozatok tartoznak.
1297506604

3D-támogatással érkezik a PC-s AC: Brotherhood

Tudtátok, hogy a windowsos Assassin's Creed: Brotherhood a mai napig nem rendelkezik betonbiztos megjelenési dátummal? Csupán találgatni tudunk. Szerencsére a számos halasztásnak a PC-tulajok csak örülhetnek, hiszen ez lesz a legdurvább verzió mind közül, hiszen az támogatja a 3D-t is.
1296822600

Az élen nyitott itthon a Dead Space 2

Ahogy megjelent, máris átvette a vezetést a hazai játékeladási toplistákon a Dead Space második része. Mi egyáltalán nem csodálkozunk ezen, a játék nagyon jól sikerült, azon viszont annál inkább meglepődtünk, hogy Xbox 360-on a Kinect Sportsot nem sikerült megelőznie.
1296802052

A Black Ops volt a legtöbbet játszott játék Live-on

Az Xbox Live mindenható ura közzétette azt a listát, mely a 2010-es év legtöbbet játszott játékait tartalmazza a konzol online rendszerében. Nagy meglepetés nem történt, ismét csak a Call of Duty bizonyult a legnépszerűbbnek, a Treyarch fejlesztését pedig a Halo: Reach követi.