Assassin's Creed: Brotherhood PC, PlayStation, Xbox

Ezio visszatér, s saját testvériségével a templomosok központjában, Rómában akar lecsapni az ellenségre. A sorozat történetében először most kapunk többjátékos módot is.
1287565022

THQ-stúdiót vezet majd az Assassin's Creed atyja

Patrice Désilets a Ubisoft Montreal egyik alapembere volt, most pedig a THQ szárnyai alatt bizonyíthat: a kiadó bejelentése szerint az úriember vezetheti majd új, szintén helybeli csapatukat, amely új címeket fog fejleszteni a jövőben. Montreal mintha gyűjtőhelye lenne a tehetséges csapatoknak.
1287480264

Assassin's Creed: Brotherhood - sztori előzetes

Habár mostanában erősen a többjátékos módon van a hangsúly, azért a Ubisoft nem feledkezik meg az egyjátékos kampányról sem. Az Assassin's Creed: Brotherhood áthelyezi az eseményeket Rómába, ahol vidáman lehet folytatni az orvgyilkoskodást.
1287082396

Assassins Creed: Brotherhood bétateszt

Manapság nagyon divatosnak számít olyan játékokba rakni többjátékos módot, amiknek -legalábbis első ránézésre- az égvilágon semmi köze nincsen ehhez a műfajhoz. Az új Assassin’s Creed multiplayer bétáját tesztelve azonban úgy látszik, a fejlesztők erőfeszítései megtérülnek, rögtön kiderül miért. Maradjatok velünk.
1286812311

Assassin's Creed 3 - a II. világháború idején?

A Brotherhood producere szerint játékuk teljes értékű folytatása, az Assassin's Creed 3 a második világháború idején is működhet. Vincent Pontbriand csapata több korszakkal és helyszínnel kísérletezett már, de a videojátékos berkekben kissé elcsépelt világháborús hangulat igenis az AC-széria előnyére válna.
1286459407

Vezető Kinect-fejlesztő akar lenni a Ubisoft

A Ubisoft amerikai részlegének elnöke, Laurent Detoc beszélt a Gamasutrának a kiadó jövőbeli terveiről. Detoc szerint vezető Kinect-fejlesztők akarnak lenni a külsős cégek között, hiszik, hogy a táncjátékok előtt óriási jövő áll, és kevesebb játékot készítenek majd, de azok legalább kidolgozottabbak lesznek.
1286011800

AC: Brotherhood - videón egy egész küldetés

A frissiben kiadott fejlesztői videón egy egész küldetés teljesítését követhetjük végig, s megtekinthetjük Ezio néhány új technikáját, amelyek mellesleg nem túl finomkodóak. A Brotherhood továbbra is fantasztikusan fest, a megjelenés pedig egyre közelít.
1285593843

Cipruson játszódott volna a törölt Assassin's Creed

Jonathan Jacques-Belletete ugyan jelenleg az új Deus Ex munkálatainál nyújt segédkezet, korábban jó pár évet töltött a Ubisoftnál is. Újabban rákapott a régebbi, lelőtt projektjeik kiteregetésére: a modernkori Prince of Persia után legutóbb a PS2-re és Xbox-ra készült Assassin's Creedről árult el némi infót.
1285414220

Kukában landolt a modernkori Prince of Persia

A Ubisoftnál is születnek néha eléggé elvetemült ötletek, bár egy modern Prince of Persia még nem is hangzik annyira durvának. A modernt pedig úgy értjük, hogy a jelenkorban játszódó, bár a Ubisoft ennél még tovább is ment: egyenesen poszt-apokaliptikus világot képzeltek el.
1285221620

Interjú az új Assassin's Creed rendezőjével

Kevesebb, mint két hónap van hátra az Assassin's Creed: Brotherhood boltokba kerüléséig, a szerencsés bétateszterek pedig már októbertől játszhatnak a játékkal. A Gametrailers stábja rövid videointerjút készített az új rész küldetéseinek rendezőjével, fogadjátok sok szeretettel!
1284906845

Ilyen lenne az Assassin's Creed az űrben

Férfi assassin és női assassin, egyiptomi assassin és indián assassin, szuperhős assassin és űrbeli assassin - a rajongók fantáziája végtelen, számtalan kellemes percet szereztek a Ubisoft munkatársainak egy-egy mesterművükkel. Így képzelik el ők az Assassin's Creedet.