Total War: Shogun 2 PC

A Creative Assembly folytatja a Total War-sorozatot, de ezúttal megint egy régebbi címét veszi elő.
1297242052

Nevet változtatott a CD Projekt Magyarország

Nevet változtatott a CD Projekt Magyarország, a forgalmazó mostantól PlayON! néven folytatja pályafutását. Bár elsőre jelentéktelennek tűnhet mindez, a döntés hátterében viszont az állt, hogy a cég külön vált a lengyel anyacégtől, s immáron teljes mértékben magyar tulajdonban lévő vállalatként működik.
1297187611

Total War: Shogun 2 bétateszt

A Shogun képében egy legenda tér vissza. A szamurájok újra egymásnak feszülnek a harcmezőn, az aprócska szigetországban újra dúl a háború a hatalomért. De vajon a Creative Assembly tanult-e a hibáiból, és vissza tudja-e állítani a Total War-sorozat egykori hírnevét? Megjelenés előtt nézhettük meg, mire is számíthatunk.
1296219600

Mozgásban a Total War: Shogun 2

A Sega nem hagyja nyugodni a Total War-sorozatot: egy kicsit átvariálták a nevet, s visszanyúltak oda, ahonnan az egész indult. A Shogun eredetileg is hatalmas sikert aratott, a folytatás pedig erre simán ráduplázhat, és nem csak a címében. Az új előzetes kicsi betekintést enged a játékmenetbe.
1294382822

Itt a Total War: Shogun 2 rendszerkövetelménye

Egészen pontosan március 15-én jelenik meg a Creative Assembly vadiúj RTS-e, mely a középkori Japán harcaiba enged bepillantást. Ahhoz, hogy ne érjen senkit meglepetésként a játék gépigénye, megosztjuk veletek a hivatalos követelményeket. Szerencsére semmi kirívót nem találunk benne.
1293010219

Total War: Shogun 2 - így néz ki egy komplett csata

Több mint negyedórás gameplay felvételt adott ki a Sega a Shogun 2-ből, mely egy milliméterpontos csatát mutat be az elejétől a végéig. Nagy esély van rá, hogy a Total War széria konzolokra is eljön, de most nem erről van szó. A fejlesztők kommentárját is hallhatjuk a videó alatt.
1290953565

Változik a Total War játékok címe

A "nem kifejezetten érdekes, de azért tanulságos" hírek rovatunk legújabb bejegyzésében némi marketinget, illetve marketinges gondolkodást tanulhatunk. A Creative Assembly és a SEGA hosszú évek után megváltoztatja a Total War játékok címezését. Pontosabban: csere történik a névben.
1289556410

Márciusban jön a Shogun 2: Total War

Rendületlenül érkeznek egymás után a Total War-játékok; alig végeztünk a Napoleonnal, hamarosan megjelenik a Shogun második része, amelyben a tizenhatodik századi Japánba térünk vissza, hogy egy daimjót irányítva, megküzdve a többi hadúrral, egyesítsük a szigetország népét.
1280742120

Galériafrissítés a hétfői ebéd előtt

Egy tucatnyi képet kaptunk a 3D-s Super Street Fighter IV-ről és a The Sly Collectionről, de a Shogun 2 és az új Hot Pursuit is szerepelnek a mai összeállításunkban.
1280395080

Shogun 2 - az első gameplay trailer

A Creative Assembly folytatást generál korábbi sikercímükhöz, a Shogun 2: Total War a mai sztenderdeknek megfelelően gondolja tovább a hagyományt.
1276623060

E3 2010: Elkészült az első galériafrissítés

Brutális képfelhozatal! Assassin's Creed, Bodycount, Bulletstorm, Metal Gear Solid, Shogun 2, HAWX 2, Ghost Recon, Crysis 2, Driver és még sok más érdekesség!