Total War: Shogun 2 PC

A Creative Assembly folytatja a Total War-sorozatot, de ezúttal megint egy régebbi címét veszi elő.
1333273831

A mostani konzolok nem bírják el a Total Wart

A The Creative Assembly munkatársai szerint a mostani konzolgenerációban még biztosan nem, de a következőben már a játékgépeken is hódíthat a Total War-sorozat. A brit fejlesztők szerint azért kell még várni a bemutatkozásra, mert a jelenlegi masinákban nincs elég memória az RTS-ek futtatásához.
1332063000

BAFTA 2012: A Portal 2 lett a legjobb játék

A British Academy Video Game Awards zsűrije sokszor (mindig) a saját országa felé kacsintgat, mielőtt eldönti, hogy melyik játék fogja megnyerni az adott évben a díjakat. Nem történt ez másként most sem, bár a legjobb játék és több más díj nyertese a nem brit fejlesztésű Portal 2 lett.
1328097606

Megvan a Shogun 2: Fall of the Samurai dátuma

Megannyi titkolózás után a Sega végre bejelentette a Total War: Shogun 2 önállóan is futtatható kiegészítőjének, a Fall of the Samurai-nak a megjelenési dátumát. Az időpont március vége, meglátjuk, hogy Japán mit kezd majd az olyan idegen hódítókkal, mint Amerika, Nagy-Britannia és Franciaország.
1327390705

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!
1326790804

Videón a Shogun 2: Fall of the Samurai DLC

A Total War: Shogun 2 talán a tavalyi év egyik legjobb, s talán egyetlen nagy kaliberű RTS-e, mely bőven elvisel egy expanziót. A Fall of the Samurai önállóan is futtatható, nem szükséges hozzá az alapjáték. A nyugati hatalmak megjelenésével, a szamurájok kora leáldozóban van. Uhh, de kár!
1322560858

Jön a Total War: Shogun 2 – Fall of the Samurai

A Sega tegnap bejelentette, hogy önállóan is futtatható kiegészítő érkezik a Total War: Shogun 2-höz, Fall of the Samurai címmel. A tartalmat tekintve hat új játszható klánnal bővül a felhozatal, valamint az olyan külföldi hatalmak is beleszólnak Japán sorsába, mint Amerika, Nagy-Britannia és Franciaország.
1314901754

Videón a Total War: Shogun 2 DLC-je

A SEGA és a Creative Assembly úgy látszik, elégedett a Shogun 2-vel, a rajongók hadát hamarosan egy letölthető tartalommal, a Rise of Samurai-jal örvendeztetik meg. Hat új klán kerül be a repertoárba és a Gempei háború idején járunk. Trailerrel is tudjuk mindezt szemléltetni.
1313168457

Képeken a Total War: Shogun 2 új DLC-je

A Sega és a The Creative Assembly bejelentette, hogy Rise of the Samurai néven új DLC érkezik a Total War: Shogun 2-höz, mely új kampánnyal és egységekkel örvendezteti meg a keleti kultúra híveit. Mindez az alapjáték számos javítását is tartalmazza magában, ára 9.99 dollár körül alakul.
1308477600

Hackertámadás érte a Segát is

Folytatódnak a játékfejlesztőket, kiadókat és konzolgyártókat egyaránt érintő hacker-támadássorozatok. A legújabb célpont a Sega, melynek Sega Pass rendszerét sikerült szétkapniuk a támadóknak, aminek eredményeképp 1,3 millió felhasználó fiók biztonsága sérült.
1305455935

Vasemberből szedte meg magát a Sega

Bár a Sega videojátékos részlege nem szerepelt túl jól a tavalyi pénzügyi évben, az Iron Man 2 játékváltozata még mindig sok zsetont hoz neki. A kiadó hivatalosan is megerősítette, hogy a Total War játékokat jegyző Creative Assembly Alien-címet fejleszt, továbbá kijelentette: egyelőre nem akar új AvP-t.