Shogun 2 - az első gameplay trailer

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 29.
  • Videó
Link másolása
A Creative Assembly folytatást generál korábbi sikercímükhöz, a Shogun 2: Total War a mai sztenderdeknek megfelelően gondolja tovább a hagyományt.
A Creative Assembly folytatást generál korábbi sikercímükhöz, a Shogun 2: Total War a mai sztenderdeknek megfelelően gondolja tovább a hagyományt. Jó pár RTS rajongó gondol vissza elmélázva a Shogun első részére, ahol a középkori Japán diadalittas csatáit vívhattuk meg. Elsőként tekinthetünk bele a második rész grafikai motorjába, közben moziszerű render jelenetekkel alapozhatjuk meg a hangulatot. A mesés, tavaszi idill csupán álca: több száz katonát felvonultató várostrom veszi kezdetét. A Sega gondozásában készülő játék megjelenési dátumát még jótékony homály fedi.


8.
8.
AKI94
egy újabb Total War :) rég volt az a Shogun 1 Total War
7.
7.
Adamknight
Na ez a játék kell nekem. Ameddig megjelenik addig is maradnak a Dynasty Warriors meg Samurai Warriors játékok, mint a legjobb kínai-japán gamek számomra.
6.
6.
HomoLudens
#5: Igen az és elég komyol reményeket fűzök hozzá mert ez végre nem az SC2 respawn stratégia itt nem arról van szó kitud gyorsabban lehozn x egységeket és lerohani a másikat, hanem adott egységgel hogytudsz taktikázni.
5.
5.
adikas
Ez stratégiai játék lesz?
4.
4.
ilor14
kár hogy csak pc-re jön ki :(
3.
3.
Skullman
Mióta várok már erre a bejelentésre?:D Nem is tudom... De nagyon király lesz az egész!
2.
2.
Horvi14
am fasza eza samuráj stílus
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...