Nail'd PC, PS3, X360

A lengyel fejlesztők új ATV motorszimulátora sárban dagonyázással, észvesztő ugratásokkal és dögös zenékkel. Kicsit a Pure-ra hasonlít.
Típus: Motorverseny, Száguldozós

Interjú a Techlanddel

Dead Island, Call of Juarez, Dying Light - a Techland legnagyobb címeit senkinek sem kell bemutatni. Interjúnkban Pawel Marchewkával, a lengyel fejlesztőcég alapítójával és vezérigazgatójával beszélgettünk.

Készítsünk interjút: te kérdezel, a Techland válaszol!

Óriási lehetőséget kaptunk, úgy alakult, hogy interjút készíthetünk a Dead Island és a Dying Light játékokat is jegyző Techland vezérigazgatójával. Persze nem vagyunk mi önzőek, hagyunk titeket is kérdezni!

Naild teszt

A sár ropog a fogad alatt, a két Monstertől a szíved is kiugrik, kerülgeted a fákat, száguldasz, nincs megállás. Messze még a cél, a hegyről lefelé gyönyörű panoráma tárul eléd, oldalra pillantasz, előzni akarnak, de nem hagyod, ráhúzod a rohadékra a kormányt, első vagy, csak az aranyérem számít, semmi más.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kezd lecsengeni az év végi játékmegjelenési őrület, az utolsó hetekre a kiadók visszavesznek a tempóból, és a játékosokra bízzák a döntést, hogy válogassanak az elmúlt hónapokban megjelent sikercímek közül. Jó játékok azért a héten is lesznek, de ez már masszívan az uborkaszezon kezdete, kérem.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az idei ősz talán legdurvább hetének nézünk elébe, a megjelenési listán egymás hegyén-hátán állnak a jobbnál-jobb játékok, sőt filmpremierből is lesz bőven. Persze selejt is akad, többek között ennek köszönhető az, hogy ilyen szép termetes lett az e heti összeállításunk. Nézzük!

Nail'd - metálból jut majd bőven

Egyre szimpatikusabbnak tűnik a Techland új fejlesztése; a Nail'd legutóbbi előzeteséből kiderül, hogyan fér meg egymás mellett a festői táj és a metál - tanulságos lesz.

E3 2010: Nail'd - száguldozás akár két keréken is

Újabb Nail'd kedvcsináló érkezett, itt már azt is láthatjuk, hogy nem csak quadok szerepelnek a játékban, hanem motorok és egyéb négykerekű járművek is.

E3 2010: Nail'd - dagonyázás belső nézetből

A Techland új offroad címe feltűnően hasonlít a Pure-ra. Ebben is egy ATV nyergébe pattanhatunk, változatos terepen mutathatunk be látványos trükköket.