Kinect Star Wars X360

Kinectes Star Wars-játék fénykarddal és Darth Vaderrel. Vajon megüti az ingerküszöbünket?
1337085000

A TERA vezeti a hazai játékeladási toplistát

A TERA jött, látott és letarolta a hazai játékeladási toplistát, olyan neveket utasított a háta mögé, mint a Battlefield harmadik része vagy a World of Warcraft előrendelői kártya. Valószínűleg nem kell különösebben ragozni, hogy ez csak keveseknek sikerül, hiszen a többi dobogósnak szinte bérelt helye van a toplistán...
1335790800

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Az élen nyitott itthon az Xbox 360-as The Witcher 2: Assassins of Kings, s bár a játék PC-s változata eddig is a húsosfazék környékén maradt, a konzolos bővített kiadás megjelenése után azonnal az élre repült a cím. A dobogó második fokán a Kinect Star Wars áll, őt a Battlefield 3 követi.
1334563200

Élen nyitott itthon a Kinect Star Wars

Jól sikerült a Kinect Star Wars rajtja Magyarországon is, a játék kapásból az élen nyitott a legfrissebb játékeladási toplistán. Hiába: a Microsoft által előretolt anyag minden infantilis ötlet ellenére az egyik, ha nem a leginkább várt program a mozgásérzékelős kamerához.
1334270556

Kinect Star Wars teszt

A sötét oldal erősödik, a béke megszűnt létezni. Rohamosztagosok, harci droidok és bosszúra éhes sithek hoznak káoszt, s rettegést a galaxisba, újonc padawanként kerülsz a háború középpontjába, de a feladatod annál nagyobb. Meg kell állítanod az ellenséget, kerüljön bármibe is.
1333389157

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem igazán lesz érdekes megjelenés a héten, persze az ínyencek megtalálhatják majd a számításukat most is - igaz, őket eddig sem kellett félteni. Lesz Kinect Star Warsunk, PS3-as I Am Alive-unk, és a Tropico negyedik része is a modern idők felé veszi az irányt. Izgalmas, ugye?
1333387938

Kinect Star Wars launch party, ma este!

Tudjuk, későn szólunk, így jött össze, de ha gyorsan összekapjátok magatokat, még odaérhettek a Gameshopba, ahol a Microsoft közreműködésével Kinect Star Wars launch partyt szerveznek a srácok. A buli folyamán akciósan vehetitek meg a játékot, kaphattok ajándékot, és találkozhattok Darth Vaderrel is.
1332779950

Itt a Kinect Star Wars launch trailere

Ha a fater a melóhelyen képzeli azt, hogy ő Yoda mester, Te pedig a gördeszkán ülve játszod azt, hogy fogatversenyen vívsz vérre menő harcot Sebulbával, akkor a Kinect Star Wars a Neked való játék - legalábbis az új launch trailer szerint, ami a jövő megjelenést hivatott beharangozni.
1332410445

Kinect Star Wars - a Sith nagyurak is ropják

Ha eddig azt hitted, mindent láttál már a Kinect Star Warsból, és köszönöd szépen, de bigott rajongóként nem kérsz belőle, megkérünk, hogy vess rá egy pillantást újra. Lesz itt fogathajtó verseny, fénykardozás és persze az "elmaradhatatlan" táncmód, melyre még a Sithek sem mondhatnak nemet.
1330966812

Kinect Star Wars - táncoló birodalmi katonák

Vajon a Star Wars-frencsájzzal jól összeegyeztethetőek a táncjátékok? Jó, a Kinect Star Wars nem pusztán erről szól, lesz fogathajtó verseny is, és nem utolsó sorban fénykardunkkal tudunk adni nyomatékot az akaratunknak - mégis a kezsüel címek egyik legmarkánsabb képviselőjével lesz dolgunk.
1330160407

Így táncolunk majd a Kinect Star Wars-ban

Az Xbox tizedik szülinapja alkalmából rendezett eseményen, Amszterdamban mutatták be mozgás közben a Kinect Star Wars táncmódját. Talán az egyik leérthetetlenebb játékkal van dolgunk, vagy esetleg számunkra nem jön át a zsenialitás? Leia idomai még mindig szemrevalóak.