Kinect Star Wars X360

Kinectes Star Wars-játék fénykarddal és Darth Vaderrel. Vajon megüti az ingerküszöbünket?
1307528400

E3 2011: Co-op előzetesen a Kinect Star Wars

Elképzelhető, hogy becsukott szemekkel kellene írnom a Kinect Star Warsról, annyira borzalmas. Mivel sajnos ezt nem tudom megtenni, kénytelen voltam végigszenvedni az új cooperative előzetest, melyben osztott képernyőn játszhat egyszerre két kisgyerek a Kinect előtt ugrálva.
1307392440

E3 2011: Microsoft sajtókonferencia - LIVEBLOG

Az idei E3 sajtókonferenciáit a Microsoft nyitotta meg. A redmondiak szolgáltak ugyan újdonsággal, de meglepetésből nem volt sok, a korábbi pletykák ugyanis egytől-egyig lelőtték őket. Azért volt Halo 4, Halo HD, új Fable, Call of Duty, Gears of War, Ghost Recon és jó sok Kinect is...
1307352634

E3 2011: Kinect Star Wars - részletek, videók

A tavalyi kedvcsinálóból még úgy tűnt, hogy a Kinect Star Wars egy kissé bugyuta, kezsüel railshooter lesz, ám mára kiderült, hogy ennél összeszedettebb címmel készülnek a LucasArts srácai. Az első részletek szerint a fénykardozás kifinomult keretek között zajlik, a mókába behozzák a hangvezérlést is.
1306756994

E3 2011: Révbe ér a kinectes Star Wars játék?

A Microsoft végre hivatalosan is felfedheti azt a Star Wars Kinect címét, melyet már mindenki nagy izgalommal várt a tavalyi expón bemutatott nyúlfarknyi videó után. A mozgásérzékelős technológia segítségével egy jedit irányíthatunk benne, lekövetett mozdulatainkkal suhinthatunk a fénykarddal.
1305561600

E3 2011: Jönnek a hardcore Kinect-játékok?

A Eurogamer értesülései szerint a Microsoft az idei E3-on fogja bemutatni az első hardcore Kinect-címeket. Mindemellett a korábbi Kinect-játékok is folytatást kapnak, élesben is bemutatkozik a Star Wars Kinect, ráadásul egy nyitott világú Forza is készül egy brit stúdió jóvoltából. Pletykazuhatag következik.
1303458390

Kinect Star Wars pletykák keringenek

Először az E3-on láthattuk mozgás közben a Kinectre épülő Star Wars-játékot, és az alapján rögtön el is könyveltük, hogy irgalmatlanul gagyi lesz. Közben a felszínre került néhány pletyka, amik egy fokkal ígéretesebbé teszik a játékot, ezekről számolunk be nektek most.
1300869600

Még több Gears of War, Halo és Fable jön

A Microsoft játékrészlegének egyik vezetője beszélt arról, hogy milyen jellegű címeket várhatunk a közepesen közeli jövőben a cégtől. A szokásos sikercímek folytatásai mellett azonban számíthatunk egy rakás meglepetésre is, melyek egy részéről az E3-on rántják le a leplet.
1289392200

Jövőre jön a Star Wars Kinect és a Forza Kinect

A mai napon Európában is hivatalosan elstartolt a Kinect, aminek kapcsán a BBC elkapta egy interjúra Kudo Tsunoda-t, a Microsoft Kinectért felelős kreatív főemberét, aki elmondott néhány érdekességet a jövőre megjelenő nagyobb címekkel kapcsolatban.
1285852802

2012-ben jön a 3D-s Star Wars

A filmes híreket kevésbé szoktuk erőltetni, a Cooltúra rovatunk is csupán havi néhány kritikára korlátozódik, azonban a legutóbbi hírek mellett mi sem tudtunk szó nélkül elmenni: a Star Wars-sorozatot újra adni fogják a mozikban, ezúttal viszont 3D-ben - hiába, az Avatar tényleg elindított valamit.
1285830000

A Kinecté lesz a játékipar legnagyobb startja

A Microsoft eddig is hajlamos volt durván szuperlatívuszokban beszélni a Kinect kapcsán, nem véletlenül, hiszen irdatlan mennyiségű pénzt ölnek a kiegészítőbe. Most azonban megtudtuk, hogy a cég szerint ez lesz a játékipar valaha látott legnagyobb startja.