Kinect Star Wars X360

Kinectes Star Wars-játék fénykarddal és Darth Vaderrel. Vajon megüti az ingerküszöbünket?
1330093800

Hardcore-rá teszi a Kinectet a Mass Effect 3

Legalábbis a Microsoft úgy gondolja, hogy a BioWare szerepjátéka remek példa arra, miként lehet a hardcore játékokban felhasználni a Kinect nyújtotta lehetőségeket, hiszen a Kinect jelenléte egyáltalán nem tolakodó, viszont nagyon is van értelme a játék világán belül.
1329323400

Darth Vadert most éppen kislány játssza el

Úgy tűnik, a Microsoft célul tűzte ki, hogy a Kinect Star Wars promókampánya során a lehető legtöbb módon fog hülyét csinálni a világ legkeményebb főgonoszából, Darth Vaderből. A tegnap kiadott trailerben éppen egy kislány utánozza a Nagyurat, látszólag ő is érzi az Erőt, de nagyon.
1328637600

Táncolni is lehet a Kinect Star Wars-ban

A Microsoft megerősítette a Kinect Star Wars megjelenési dátumát, ám az igazi meglepetés csak most jön. Hivatalosan is lelepleződött ugyanis a játék újabb fícsöre, a Galactic Dance Off játékmód. Legnagyobb megdöbbenésünkre táncolni kell majd benne. Végleg elásta magát a Kinect Star Wars?
1327598827

Darth Vadert szívatják a Kinect Star Wars trailerben

Akárhogy sikerüljön a Kinect Star Wars, az új trailert nagyon eltalálták a srácok. Az előzetesben Darth Vader és Obi-Wan Kenobi klasszikus összecsapását gondolták újra a készítők, azonban Obi-Wan helyett a játékos küzd meg a Nagyúr ellen. A játékos pedig nem hunyászkodik meg, mint anno a jedi mester.
1324310400

Áprilisban jöhet a Kinect Star Wars

A Kotaku információi szerint áprilisban kerül boltokba a Star Wars-os Xbox 360, ami azt is jelenti, hogy a Kinect Star Wars is ekkortájt jelenhet meg. Közben az ESRB is szemügyre vette a mozgásérzékelős Star Wars-anyagot, kiderült, hogy lesz benne táncolós minijáték is. Hurrá?
1314878400

Lucas újra belenyúl a Star Wars-trilógiába

Közeleg a Star Wars-sága blu-rayes megjelenése aminek alapvetően örülnénk, hiszen végre rendes, Full HD felbontásban tekinthetnénk meg kedvenc filmjeinket. Örömünket azonban elhalványítja, hogy George Lucas úgy gondolta: ismét változtat a klasszikus trilógia néhány fontos jelenetén.
1314275400

Nem jelenik meg idén a Kinect Star Wars

A korábbi tervekkel ellentétben mégsem fog megjelenni idén a Kinect Star Wars, a LucasArts mára hivatalosan is megerősítette a spéci Xbox 360 csomagot is érintő késést. Bár a csúszás konkrét okát nem árulta el, az eddigi beszámolók és látnivalók alapján tényleg van mit csiszolni a programon.
1311940800

Újra mutogatja magát a Kinect Star Wars

Szerencsére ezúttal nem a Kinect Star Wars tiszteletére bejelentett, elrondított Xbox 360-ról kaptunk képeket, hanem magáról a játékról. Az anyagok alapján továbbra is nyilvánvaló, hogy a játék a fiatalabb korosztálynak készül, de persze ne ítéljünk ennyivel előre.
1311281919

Star Wars témájú Xbox 360 bundle csomag jön

Gondolkodtál már azon, miközben nézegetted a televízió mellé állított, vékonyított új Xbox 360 konzolodat, hogy esetleg túlságosan szép? Ha igen, akkor örömmel jelentem, hogy segíthetünk a problémán: a Kinect Star Wars tiszteletére ugyanis új, limitált kiadású bundle csomag érkezik.
1310371764

R2-D2-s Xbox 360-nal jön a Kinect Star Wars?

Bár a Kinect Star Wars a mi tetszésünket nem nyerte el maradéktalanul, az biztos, hogy a Microsoft a Kinect egyik legfontosabb címeként tekint rá - már csak a név miatt is. Természetesen a hype sem maradhat el, az újoncokat állítólag R2-D2 mintázatú Xbox 360 várja majd.