The Sly Collection PS3

A Sucker Punch népszerű játéksorozatának korábbi részei felújítva, kibővítve a PlayStation 3-ra.

A PixelOpus dolgozik az új Sly-játékon?

Ismét felröppent a pletyka, miszerint már gőzerővel készül a Sly-sorozat következő felvonása. A legújabb csiripelések szerint a feladatot az a PixelOpus kapta meg, akik a mesés Concrete Genie-t is elkövették.

Jövőre jön az animációs Sly Cooper-tévésorozat

Hosszas csend után ismét életjelet adott magáról a 2016 környékén bejelentett Sly Cooper-animációs sorozat. Ha hinni lehet a mostani híreknek, akkor a régóta várt széria jövőre mutatkozik be.

Leépítések az inFamous fejlesztőjénél

A Sony megerősítette, hogy leépítések történtek az inFamous-sorozatot jegyző Sucker Punchnál, arról viszont már nem mondott semmit, hogy pontosan hány embert küldtek el a fejlesztőcégtől.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A közepesen mozgalmas április egy újabb hetéhez érkeztünk, ennek megfelelően elkészült a soron következő játékmegjelenési listánk is. Lesz néhány érdekes cím a napokban!

Sly Trilogy és a God of War Collection PS Vitára

Tavasszal két sikervárományos gyűjteménnyel bővül a PlayStation Vita felhozatala: érkezik a Sly Trilogy és a God of War Collection, amely a PS2-es éra klasszikusait ülteti át a hordozható készülékre.

Animációs film készül a Sly Cooper alapján

A Ratchet & Clank mellett egy másik PlayStation-klasszikus is megkapja a maga filmváltozatát: 2016-ban érkezik a Sly Cooper adaptációja, amiről mostanra az első előzetes is befutott.

PS Vitára is megjelenhet a Sly Collection

Úgy fest, hamarosan újabb PS Vita-bejelentést hallunk, igaz, ez sem tartogat túl sok újdonságot: minden jel arra mutat, hogy a 2010-ben PS3-ra megjelent Sly Collection a kézikonzolon is tiszteletét teszi.

Felvásárolta a Sony az inFamous fejlesztőit

A Naughty Dog és a Media Molecule után újabb fejlesztőcégnek érte meg évekig a PlayStation-platformokra dolgozni: a Sony a minap bejelentette, hogy felvásárolta az inFamous- és a Sly Cooper-játékok alkotóját, a Sucker Punchot. Mindkét fél rendkívül elégedett, de az üzlet pénzügyi részéről semmit nem tudunk.

Több mint ötven 3D-s játék érkezik PS3-ra

A Sony Computer Entertainment Europe stúdióigazgatója szerint a 3D-re többen kíváncsiak, mint bárki gondolta volna, a PlayStation 3-ra már több mint 50 olyan játék készül, amelyik támogatja a térbeli megjelenítést is. Úgy látszik, a Sony-nak megérte a zászlójára tűzni az új technológiai trendet.

Valószínűleg készül a Sly Cooper 4

Először sokakat meglepett, hogy a Sony a játékosok követeléseivel szembemenve a Sly Cooper trilógiát újítja fel PlayStation 3-ra, a döntés azonban valószínűleg egy "nagyobb" terv része volt: ha minden igaz, már készül a sorozat negyedik epizódja, erről a most megjelent teaser videó tanúskodik.