Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance 3DS

3DS-exkluzív részt kap a Square Enix közkedvelt szerepjátéka is, amelyben a Final Fantasy és a Disney játékhősei elevenednek meg.

Még egy új játékon dolgozik a Square Enix

Ha a Final Fantasy és a Kingdom Hearts producere új játékon dolgozik, az jelent valamit - ha mást nem, hát azt, hogy rengeteg pénzt fog beleölni a projektbe. A Square Enix így is számos bejelentetlen címen munkálkodik, lassan elkezdhetnék leleplezni őket...

TGS 2011: Mozgásban a 3DS-es Kingdom Hearts

A Nintendo 3DS-re anno egy raklap ígéretes third-party címet jelentettek be, nagy kár, hogy időben egyik sem készült el, a kézikonzol nem egy húzójátékára várunk még, és ez alól a Kingdom Hearts új része sem kivétel. A játék jövőre jelenik meg Japánban, most négy percen át mozog.

Bemutatkozik a Kingdom Hearts 3D

Bár nem igazi újdonság, hogy lesz ilyen játék, hiszen már a tavalyi E3-on is tudtunk a létezéséről, de az igen, hogy a Square Enix a mai rendezvényén hivatalos címet adott a Kingdom Hearts Nintendo 3DS-re készülő változatának. A játék még mindig nem a várva-várt harmadik rész, de szorosan kötődik majd hozzá.

E3 2010: Még várni kell a Kingdom Hearts 3-ra

Az Epic Mickey mellett a leginkább várt Disney-töltetű játékunk természetesen a Kingdom Hearts harmadik része - és mint kiderült, még várhatunk is rá.

E3 2010: Az első Nintedo 3DS-játékok listája

A Nintendo közzétette az első 3DS-játékok listáját: a szokásos Nintendo-játékok mellett számos külsős fejlesztésű cím is érkezni fog az új kézikonzolra.