Resident Evil: Revelations 3DS, PC, PS3, WIIU, X360

Eredetileg 3DS-exkluzív Resident Evil-epizód, amit később az asztali gépekre is bejelentettek.

Egymilliónál jár a Resident Evil: Revelations HD

A Resident Evil: Revelations eredeti, kézikonzolos változata nem muzsikált fényesen a kasszáknál, nem úgy a tavaly nyáron megjelent HD-port. A Capcom szerint több mint egymillió példány talált gazdára eddig.

Bukta volt a Lost Planet 3

Bár a Capcom legtöbb új címe az elvárásoknak megfelelően teljesített, a Lost Planet harmadik része csúfos bukta volt - alig 300 ezer darabot adtak el belőle világszerte. A cég továbbra is nyereséges.

Resident Evil: Revelations teszt

Elhagyatott luxushajó sodródik a végtelen óceánon. Kaszinók, éttermek, úszómedencék, a Queen Zenobia egykoron a világ leggazdagabb embereit szórakoztatta. Most viszont csak a halál jár rajta.

E3 2013: Nem lesz Resident Evil 7

Legalábbis az E3-on biztosan nem lesz ott a sorozat következő része. Az nem derült még ki, hogy a nemrég kiszivárgott plakát valódi-e, vagy csak valaki megtréfálta a nemzetközi gamer sajtót...

Készítsünk interjút - te kérdezel, a Cenega válaszol!

Bioshock, Batman, Mortal Kombat, Remember Me, GTA V, Metro, XCOM, Lost Planet, Resident Evil. Csak néhány játék, amit a Cenega ad ki Magyarországon. Kérdezz tőlük, amit akarsz, most válaszolnak!

A briteknél jól fogyott a Resident Evil: Revelations

Sok britet érdekelt a 3DS-en már bemutatkozott Resident Evil: Revelations HD-kiadása, a játék a helyi játékeladási toplista élén zárta a múlt hetet, miközben a Metro: Last Light visszacsúszott a harmadik helyre.

Resident Evil: Revelations - itt a launch trailer

Pénteken kerül a boltokba a tavaly Nintendo 3DS-re megjelent Resident Evil: Revelations HD-verziója. Az első kritikák kedvezően fogadták a Capcom horrorjátékát, így mi is joggal bizakodhatunk a címben.

E3 2013: Bemutatkozik a Resident Evil 7?

Kiszivárgott az internetre a soron következő Resident Evil plakátja. A pletykák szerint a jövő hónapban esedékes E3-on mutathatják be a sorozat hetedik számozott epizódját. A Capcom ilyen gyorsan felejtené a RE6-ot?

Resident Evil: Revelations - sokk és pánik

Szombat van, tehát újabb fejlesztői fejtágítás érkezett a Resident Evil: Revelations HD-ről. A friss epizódban azt taglalják, hogy a játék miként adja vissza az egyik legősibb emberi reakciót, a félelmet.

Resident Evil: Revelations - videón a Wii U-s extrák

Aki a Resident Evil: Revelations HD Wii U-s verziója mellett dönt, számos extra funkciónak örülhet. Ezek többsége a GamePadre hegyeződik ki: különféle kiegészítő lehetőségeket élvezhetünk a tabletkontrolleren.