Resident Evil: Revelations 3DS, PC, PS3, WIIU, X360

Eredetileg 3DS-exkluzív Resident Evil-epizód, amit később az asztali gépekre is bejelentettek.
1362470590

Resident Evil: Revelations - videón az Infernal mód

Igazi kihívásra vágysz a Resident Evil: Revelations HD-változatában? Akkor az Infernal módnak örülni fogsz, elvégre a nehézség érezhetően növekszik, és sokkal több ellenséget kapsz a nyakadba. Lássuk mozgásban is!
1362380450

Fél órán át mozog a Resident Evil: Revelations HD

Csodálatra méltó engine az MT Framework. Egy alapvetően handheld címnek induló produktumból is kihozta a maximumot, de az asztali konzolokra és PC-re érkező változat is gyönyörűen fest. Lessünk bele 30 percen keresztül!
1360850409

Látnivalókon a nagygépes RE: Revelations

A Capcom nagy reményeket táplál a HD-gépekre érkező Resident Evil: Revelationsbe, a sorozat jövőbeli sorsa az alkotás fogadtatásán múlik. Több mint egy tucat új képet és egy videót szereztünk belőle.
1359720051

Rebootolják a Resident Evil-sorozatot?

A hamarosan nagygépekre megjelenő Resident Evil: Revelations producere, Masachika Kawata a minap azt nyilatkozta, hogy elképzelhető, hogy a jövőben újraindítják a sorozatot, elsősorban a horrorjegyekre koncentrálva.
1359281819

Resident Evil: Revelations - miért nem jön Vitára?

Hiába jelenik meg majdnem minden platformra a Resident Evil: Revelations új átirata, a PlayStation Vita-tulajdonosok továbbra is Resident Evil nélkül maradnak. A Capcom megmagyarázta, hogy ez miért lesz így.
1358966226

Resident Evil: Revelations - látnivalók az új portból

Adósak vagyunk még a Resident Evil: Revelations HD-gépekre készülő változatának látnivalóival, a minap tíz screenshot és egy trailer is érkezett a játékból. Rugalmas engine az MT Framework, az már tuti!
1358881793

Asztali gépekre is jön a Resident Evil: Revelations

Igazak voltak a korábbi pletykák, a Capcom nem sokkal ezelőtt hivatalosan is bejelentette a Resident Evil: Revelations asztali gépekre szánt változatát. Májusban válik elérhetővé. (Frissítve!)
1358146818

Egyre esélyesebb a nagygépes RE: Revelations

Már korábban is szárnyra kaptak olyan szóbeszédek, miszerint a 3DS-es Resident Evil: Revelations Xbox 360-on és PS3-on is napvilágot láthat, most pedig az achievementek is kiszivárogtak, így a portok szinte biztosra vehetők.
1353665310

Asztali gépekre is jön a Resident Evil: Revelations?

Noha a Resident Evil: Revelations eredetileg Nintendo 3DS-re jelent meg, úgy fest, hamarosan PlayStation 3-on és Xbox 360-on is tiszteletét teheti a játék. A kézikonzolos anyag jó értékeléseket kapott, azt mondják, inkább a negyedik részt idézi játékmenetében.
1347876000

Resident Evil: Retribution - jó is, meg nem is

Az Egyesült Államokban az elmúlt hét legnézettebb filmje volt a Resident Evil: Retribution, azonban az ötödik epizód még így is a második legrosszabb rajtot vette a Resident Evil alapján készült mozifilmek között. Globális szinten vélhetően jobban teljesít majd a legújabb felvonás.