Resident Evil: Revelations 3DS, PC, PS3, WIIU, X360

Eredetileg 3DS-exkluzív Resident Evil-epizód, amit később az asztali gépekre is bejelentettek.

Videón a RE: The Mercenaires és a Relevations

A két sikervárományos kézikonzolos Resident Evil-cím ugyan nem a 3DS debütjével egy időben érhető majd el, ám kétségkívül a masina legnagyobb húzócímei közé tartoznak. A múlt heti Nintendo World 2011-en trailerrel és gameplay felvételekkel is gazdagodhattunk - pazarul néznek ki.

Nintendo World 2011 - itt a 3DS játékok listája

A jövő hónapban nagy 3DS bejelentésekre készül a japán cégóriás a Tokióban zajló Nintendo World 2011-en, és ami a legfontosabb, végre kézzel fogható formában is kipróbálható lesz, mire képes majd a nextgen handheld masina. Befutott a kiállításon résztvevő 3DS játékok listája, csemegézzünk!

Keiji Inafune elhagyja a Capcomot

Huszonhárom év után elhagyja a Capcomot a Resident Evil, a Dead Rising és az Onimusha játékok szellemi atyja, Keiji Inafune. A mester lépése szinte előre megjósolható volt, elvégre már többször is szóban temetni kezdte a japán játékipart, igaz, a Capcomhoz mindvégig lojális maradt.

Márciusban érkezik a Nintendo 3DS

Ahogy azt a Nintendo megígérte, a minap külön sajtórendezvényen jelentette be a 3DS érkezésének napját és a gép árát. A konferencián egy sor új fícsörre is fény derült, emellett a játékok listája is bővült, köztük egy új Resident Evil és Mega Man játékkal. Egyetlen cikkben foglaltunk össze mindent.

Szépen nyitott a Resident Evil: Afterlife

Bár a készítők számtalanszor kijelentették, hogy nem folytatják a Resident Evil-filmeket, végül mégis elkészült a negyedik rész és tessék: az Afterlife nyitott a legjobban az eddigi részek közül, Paul W.S. Andersonék már az ötödik részt tervezgetik. Lesz új animációs film is egyébként.

Novemberben megy Japánba a Nintendo 3DS?

Egy japán kiegészítőket gyártó cég egyik munkatársa kotyogta ki Twitteren, hogy november végén kerülhet boltokba a szigetországban a Nintendo 3DS. A hír egyelőre pletyka (igaz, már nem az első), a konzolgyártó csak a hónap végén fogja bejelenteni a hivatalos premiert és árcímkét.

Jövő március után érkezhetnek a 3DS húzócímei

A Capcom csak a következő pénzügyi évben tervezi kiadni a Nintendo 3DS húzócímeinek mondott Resident Evil és Street Fighter játékokat. A konzol korábban érkezik.

Itt az első Resident Evil: Revelations trailer

Megérkezett az első mozgókép a Nintendo frissen bejelentett kézikonzoljára érkező Resident Evil: Relevationsból. Chris Redfield visszatér!

E3 2010: Az első Nintedo 3DS-játékok listája

A Nintendo közzétette az első 3DS-játékok listáját: a szokásos Nintendo-játékok mellett számos külsős fejlesztésű cím is érkezni fog az új kézikonzolra.