Shift 2: Unleashed PC, PS3, X360

Az első rész sikeresnek bizonyult, a félig arcade-félig szimulátoros vonal újra képviselteti magát a Need for Speed szériában. A játékhoz DLC-k is elérhetők természetesen.
1299337244

Négy új videón az NFS Shift 2 - Unleashed

Igen jó minőségű belsőnézetes felvétel akadt a horgunkra a Shift 2-ből, melyek főszereplői az Audi R8 és a Pagani Zonda álomverdák. A sisaknézet kifinomultsága példaértékű, érezhető, hogy a kanyarokban ellen kell tartanunk buksinkkal, a Slightly Mad még közelebb került a szimulátorosság illúziójához.
1298109633

Egy hetet csúszik a Shift 2: Unleashed

Az EA megerősítette, hogy a tervezettnél egy héttel később kerül a boltokba, az NFS: Shift 2 - Unleashed. A Slightly Mad Studios még tovább csiszolja a félig arcade, félig szimulátor versenysorozatának következő fejezetét. Ha hihetünk a fejlesztőknek, tényleg a cockpitben érezhetjük majd magunkat.
1297079008

NFS: Shift 2 Unleashed - napfényes kör Miamiban

A Shift 2 igazi varázsát nem is a félszimulátoros megközelítés adja, hanem az, hogy a belső nézet élménye még a konzol-exkluzív sikerjátékokat (GT5, Forza 3) is megeszi reggelire. Más kérdés, hogy ezen felül bizony lesz még mit takargatnia a Slightly Mad Studios-nak. A floridai helyszín legalább egészen izzasztó.
1296493200

A játékosok veszélyesebben vezetnek

Nem először kerül elő az az elmélet, mely szerint azok a játékosok, akik rendszeresen nyúznak autóversenyeket és szimulátorokat otthon, általában veszélyesebben vezetnek annak ellenére is, hogy a vezetési képességeik javulnak - ezúttal a Continental tette le a voksát a teória mellett.
1295717456

Shift 2: Unleashed - videón a limitált kiadás

Újabb előzetest kapott a Shift második része, azaz a Need for Speed, ami már nem is annyira Need for Speed. Az autóverseny márciusban jelenik meg, és a standard kiadás mellett egy limitált csomag is elérhető lesz azok számára, akik valahol előjegyeztetik a játékot, és úgy szerzik be.
1294929577

Március végén jön a Need for Speed: Shift 2

Szinte még fel sem fogtuk, de máris a nyakunkon van a következő Need for Speed megjelenése. A Shift 2 a Slightly Mad Studios által kitaposott ösvényen halad tovább természetesen, tehát a szokásoshoz képest kicsit szimulátorosabb körítést kap a játék. Új trailerünk is van, ne hagyjátok ki!
1291212029

NFS Shift 2: Unleashed - az első videóinterjú

Számos újdonsággal számolhat a tisztelt félszimulátor-rajongó, ha tavasszal beruház a Shift második részébe. Mint azt Marcus Nilsson, a játék producere elmondta, minden, ami naggyá tette az elődöt, az a folytatásban is vissza fog térni, kibővültebb formában. A vezetés élménye mindennél életszerűbb lesz.
1290517210

A Shift jobb a steril GT5-nél, mondja az EA

Ha a Shiftet és a Gran Turismo 5-öt közvetlenül összehasonlítanánk, akkor az EA fejese szerint a Shift kerülne ki győztesen abszolút fölénnyel, tekintve a vezetési élmény hitelességét. Patrick Soderlund szerint a Shift első és második része jobban visszaadja azt az érzést, hogy milyen egy versenyautót vezetni.
1289924908

Itt a Need for Speed: Shift 2 első trailere!

Kellemes meglepetés volt ez így ma estére: befutott a Need for Speed: Shift második részének első előzetese! Az Electronic Arts bejelentése szerint az új, Unleashed alcímet viselő rész tavasszal kerül boltokba, és ami különösen érdekes, hogy ősszel is lesz új Need for Speed, azaz két epizód érkezik jövőre.
1288714215

Jövőre megint BlackBox-féle Need for Speed jön

Az Electronic Arts európai alelnöke a Eurogamernek adott interjúban erősítette meg, hogy jövőre újra az a BlackBox fejleszti a Need for Speedet, aki legutóbb a Worlddel "örvendeztette" meg a rajongókat. Elvileg a Criterion sem kerül háttérbe, körforgás várható a fejlesztőcsapatok között.