Operation Flashpoint: Red River PC, PS3, X360

A realisztikus harci FPS nem áll meg a Dragon Rising után, itt az igazi folytatás - a játékhoz DLC-k is kaphatók.
1299171603

Operation Flashpont: Red River - a nagy bumm

Ha korlátlan számban bevethetjük a légi támogatást a Codemasters ultrarealisztikus FPS-ében, akkor a komolyabb ellenállást is legyűrhetjük egy csapásra. A Red River legújabb videójában ezt prezentálják nekünk. Az igazság az, hogy a nagy robbanásokat csak limitált mennyiségben vethetjük be.
1298016051

Áprilisban jön az Operation Flashpoint: Red River

A Codemasters megerősítette, hogy taktikai FPS-ük legújabb darabja még tavasszal meglátja a napvilágot, s már csak a végső simítások vannak hátra a munkálatokból. Az új rész legnagyobb erőssége egyértelműen az, hogy a kampányt kooperatív módban is végigtolhatjuk barátainkkal.
1296396000

OPF: Red River - üdvözlet Tádzsikisztánban

A múltkori fejlesztői napló után van szerencsénk egy trailert is prezentálni nektek, mely az Operation Flashpoint: Red River helyszínét, Tádzsikisztánt mutatja be. Annyi már most biztos, hogy az amerikai tengerészgyalogosok dolga most sem lesz egyszerű, a gerillák számtalan helyen tudnak borsot törni az orruk alá.
1296064849

Az első Op. Flashpoint: Red River fejlesztői napló

Az év második negyedévében kel birokra ismét az Operation Flashpoint harmadik részre az eredeti fejlesztők által készített ArmA II ellen, a Codemasters lassan elkezdi tolni a finomabbnál-finomabb anyagokat. Most az első fejlesztői naplóban regélnek arról, hogy mi változott a Dragon Rising óta.
1293002926

Operation Flashpoint: Red River látnivalók érkeztek

Szerencsére a Codemasters némileg filmszerű, korrekt történeti szálat rittyent az új Operation Flashpointhoz, melynek egyik főszereplője Damien Knox őrmester, aki a legújabb videóban a baka el is magyarázza szépen, mi a szerepe a tádzsikisztáni konfliktusban. Pluszban négy új kép között csemegézhetünk.
1291626010

OPF: Red River - háború webkamerán keresztül?

A Codies letette a kisdobos esküt, hogy a legreálisabb háborús játékot teszik le az asztalra. Ehhez az is szükséges, hogy a harcok olyanok lesznek, mintha egy kézikamerás felvételen keresztül látnánk őket, és maga a katona rögzítené az eseményeket. Szerintük ez autentikusabb élménnyel kecsegtet.
1290520814

Az első Operation Flashpoint: Red River gameplay

Végre mozgásban, ingame jelenetekkel tarkítva láthatjuk az Operation Flashpoint: Red River taktikai címet. A Codemasters a mérsékelt fogadtatás ellenére nem hagyja cserben a szériát, a Red River egy fiktív, ámde aktuális konfliktust prezentál - a kampányt co-opban is végigtolhatjuk.
1290158126

Operation Flashpoint: Red River - az első trailer

Élőszereplős trailert kapott a soron következő Operation Flashpoint játék. Ha jól számoljuk, ez már a harmadik rész lesz, igaz, a Codemasters valószínűleg a jövőben mellőzi a számokat a sorozat részeinek címeiből, elvégre nagyüzemben, két évenként tervezi kiadni az újabb és újabb epizódokat.
1289319425

2012-ben jön a Race Driver: Grid 2

A Codemasters vezérigazgatója, Rod Cousens fedte fel nagy vonalakban a kiadó következő éveire vonatkozó menetrendjét: úgy néz ki, az angolok alaposan rágyúrnak a folytatásokra, egyik sikercímüket sem szeretnék sokáig pihentetni - 2012-ben például máris jön a nemrégen bejelentett Grid 2!
1280565480

Kiszivárgott az új Operation Flashpoint címe

Egy belsős Codemasters munkatárs szerint Red River alcímmel fog érkezni a patinás militarista szimulátor, az Operation Flashpoint 2011-ben érkező új része.