Neverwinter PC, PS4, XBOXONE

Az Atari nem hagyja pihentetni sokáig a Neverwinter-jogokat, a City of Heroes-szel és a Star Trek Online-nal brillírozó Cryptic Studios készíti a Neverwinter Nights Online-t, mellyel 5-fős csapatok kalandozhatnak co-op a D&D világában, különösen az ikonikus város környékén. Megjelenés 2013 tavaszán.
1366185600

Friss látnivalók érkeztek a Neverwinterből

Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy teljesít majd a Neverwinter: a free-to-play MMORPG rendkívül ambiciózus projekt, szép is, nagy is, és valószínűleg a rajongók is örülnének végre valami játszható anyagnak D&D-témában.
1365854458

Neverwinter - harcosok kétkezes fegyverrel

A Cryptic Studios folytatja a karakterbemutató médiaanyagok csepegtetését, a legújabb kiszemelt a Great Weapon Fighter osztály. A közelharca kihegyezett hős kétkezes pallosokat forgat büszkén és rendíthetetlenül.
1365091121

Hónap végén indul a Neverwinter nyílt bétatesztje

Egy zárt bétahétvége van még hátra, utána indul a Neverwinter nyílt bétatesztelése, amire viszont bárki jelentkezhet. A fejlesztők azt mondták, a free-to-play MMORPG a legjobb lesz a piacon.
1363424400

Nevewinter - látnivalók a Jewel of the Northról

Mit takar pontosan a Jewel of the North? Ez is egy kardparti település - így is hivatkoznak Nevewinter városára, ha eddig nem tudtad volna. Tizenöt screenshot és egy új trailer landolt a free-to-play MMO-ról.
1362236454

Neverwinter - látnivalókon a hátasjószágok

Lévén, hogy egy jó MMO-val van dolgunk, a Neverwinterben is találunk megszerezhető mountokat. A legújabb kedvcsinálókon az olyan lovaké és pókoké lesz a főszerep, amiket felnyergelhetünk.
1360587655

Neverwinter - bemutatkozik a pap

A Cryptic Studios MMO-jának első zárt bétatesztje jelenleg is zajlik, ám a srácok nem feledkeznek el az új kasztok bemutatásáról. Egy videó keretében lehull a lepel a Devoted Clericről.
1360155646

Ütős CG-előzetesen a Neverwinter

A Jewel of the North veszélyben van, egy dühös sárkány a pokolba akarja taszítani a békés vidék lakóit, a környék varázstudói viszont felveszik a harcot a bestiával. Filmes trailert kaptunk a Crypic MMO-járól.
1359813607

Szombat délutáni galériafrissítés

Összeszedtük nektek a héten napvilágot látott screenshotokat, melyek idő hiányában egyenként nem kaptak külön posztot. Megcsodálhatjátok az új Dragon's Dogma, a PS Vitás Killzone és megannyi más cím kedvcsinálóit.
1359205259

Képeken a Neverwinter MMO

A Cryptic frissítette fejlesztői blogját, így már több érdekességet megtudhatunk a karakter-testreszabásról, de nem felejtett el új screenshotokat is mellékelni a free-to-play modellben játszható MMORPG-ről.
1355306400

Traileren a Neverwinter

Nincs már messze a Neverwinter megjelenése, addig a fejlesztők egy másfél perces kedvcsinálóval igyekeznek megnyerni minket maguknak. A Chasm terület látható majd, nézzétek meg!