Neverwinter PC, PS4, XBOXONE

Az Atari nem hagyja pihentetni sokáig a Neverwinter-jogokat, a City of Heroes-szel és a Star Trek Online-nal brillírozó Cryptic Studios készíti a Neverwinter Nights Online-t, mellyel 5-fős csapatok kalandozhatnak co-op a D&D világában, különösen az ikonikus város környékén. Megjelenés 2013 tavaszán.
1350313251

Neverwinter - bemutatkozik a Helm’s Hold

A Cryptic Studios jelenleg azon munkálkodik serényen, hogy egy free-to-play MMO keretében húzzon le újabb rókabőrt a Neverwinter-frencsájzról. Akár még jól is elsülhet a dolog. A legújabb látnivalókon megcsodálhatjuk a Helm's Hold környékét - ismerős fantasy hangulat, meglepetés nélkül.
1349244000

Szerda reggeli galériafrissítés

Most sem maradtok képek nélkül, ma reggelre kilenc játék screenshotjait válogattuk össze Nektek! Az összeállításban lesz mindenféle finomság, Company of Heroes 2, Crysis 3, Injustice: Gods Among Us, Neverwinter, sőt a The War Z című zombis agymenésből is egy rakat képünk van.
1346691600

Hétfő esti galériafrissítés

Összeszedtük az elmúlt hét legfontosabb screenshotjait, igyekeztünk olyan címeket gyűjteni, amik érdekelhetnek benneteket! A mostani összeállításban olyan címek kaptak helyet többek között, mint az Aliens, a Castlevania, az Epic Mickey 2, az F1 2012, a Halo 4, a Metal Gear Rising és a WRC 3.
1346515200

Neverwinter - Blackdagger Keep rejtelmei

Kevés olyan játék van, amit egyelőre nem tudunk hova tenni, és a Neverwinter közéjük tartozik. A játék stílusváltása és a fejlesztés körüli látszólagos problémák ugyanis nem gerjesztenek éppen sok bizalmat, még akkor sem, ha nagyon szeretnénk, hogy az anyag jó legyen.
1345198568

GC 2012: A jövő év elején jön a Neverwinter

A Gamescomon a Neverwinter is hallatott magáról, az új látnivalók megcsodálása mellett végre arról is olvashattunk, hogy várhatóan mikor jelenik meg a játék. A free-to-play MMO-t két éve jelentették be, és bár megélt néhány lejtőt a fejlesztés, most úgy tűnik, látszik a fény az alagút végén!
1338998861

E3 2012: Két Neverwinter trailer érkezett

A Perfect World és a Cryptic Studios két új videót tett közzé a Neverwinter MMO-ról. Az első, a korábban látott CG-képsorok folytatása, míg a másodikban már valódi ingame pillanatoknak örülhetünk. A Forgotten Realms világán játszódó Neverwinter online formában is jól érzi magát.
1336658423

Az év végén jön a Neverwinter MMO

A Perfect World frissítette a hardcore RPG-ből hardcore MMO-vá avanzsált Neverwinter tervezett megjelenési dátumát, mely annyit tesz, hogy 2012 negyedik negyedévében érkezik a játék. A D&D szabályrendszerére épülő produktumból egy raklap screenshotot is sikerült szereznünk.
1333715410

Vadiúj teaseren a Neverwinter MMO

A PC Games exkluzív renderelt teaserre tette rá a mancsát a készülő Neverwinter MMO-ból, az internetnek hála eme filmecskét most ti is megtekinthetitek. A Forgotten Realms világában játszódó szerepjáték online formában éled újjá a Cryptic Studios jóvoltából. Ráadásul free-to-play lesz.
1313481600

Eladták a Neverwinter fejlesztőit, késik a játék

Be kell ismernem, a cím kissé félrevezető. Nem arról van szó ugyanis, hogy az valamiféle üzleti kavarás miatt a fejlesztők kénytelenek elcsúsztatni a játék készítését, hanem arról, hogy az új tulajdonos még jobb végeredményt akar. Ettől függetlenül azért voltak jogi csaták is, csak a kiadók frontján.
1307523600

E3 2011: Képeken és előzetesen a Neverwinter

Viszonylag keveset hallani az Atari és a Cryptic gondozásában készülő új Neverwinter-játékról, pedig a most kiadott kis kedvcsináló, s a frissiben megjelent rengeteg új screenshot és concept rajz alapján maximálisan megérdemli a figyelmet. Az egyik legnépszerűbb szerepjáték-sorozat most visszatér.