Neverwinter - látnivalókon a hátasjószágok

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 2.
  • Videó
Link másolása
Lévén, hogy egy jó MMO-val van dolgunk, a Neverwinterben is találunk megszerezhető mountokat. A legújabb kedvcsinálókon az olyan lovaké és pókoké lesz a főszerep, amiket felnyergelhetünk.

Minden vágyad meglovagolni egy óriási pókot? Vagy talán konzervatívabb nézeteket vallsz, és beéred a lovakkal? Nos, a Nevewinterben tutira megtalálod a számításodat. Az MMO-ban számos mountot találsz, melyek részben státuszszimbólumok, részben megkönnyítik a Forgotten Realms világában való utazásunkat.

A játék még ebben az évben megjelenik PC-re. Köszönjük, ArrowCross!

7.
7.
jani091
Én csak arra volnék kíváncsi, hogy még is hogy lehet az AD&D rendszert kivitelezni egy MMORPG-ben. Valahogy nem tudom elképzelni. Mindenesetre szurkolok a játéknak.
Amúgy elég vicces, hogy a Forgotten Realmsez egy alapjában szerepjátékos rendszer által létrehozott világ, de a Baldur's Gate óta nem született belőle tisztességes szerepjáték, pedig ennek vagy már 10 éve.
6.
6.
thernielle
Ezt most komolyan... megmutattok embereknek?! Azt a gagyi, minősíthetetlen trágyát? :)
Eddig is töprengtem rajta, hogy adjak-e egy esélyt a játéknak, de ezek után már egy kínos röhögésre sem futja. Hát mi ez? Hogy néz már ez ki? Miféle animációk ezek?
5.
5.
gildesh
A ló egy MMO-hoz képest nagyon szépen mozog. Simán a lovat választanám a gagyi pókok helyett :)
3.
3.
goblinfing
VEGYÉTEK A SZARUNKAT MERT HA RENDESEN MEGSZERZED A MOUNTOT AZ NEM MENŐ.
2.
2.
drat576
Az eddig látottak alapján ez idáig még nem győzött meg, nem is hiszem hogy meg fog. OK hogy nem lehet ennyi alapján ítélni, de ez a kedvcsináló most nekem nagyon mellé ment.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...