Neverwinter - Blackdagger Keep rejtelmei

  • Írta: InGen
  • 2012. szeptember 1.
  • Videó
Link másolása
Kevés olyan játék van, amit egyelőre nem tudunk hova tenni, és a Neverwinter közéjük tartozik. A játék stílusváltása és a fejlesztés körüli látszólagos problémák ugyanis nem gerjesztenek éppen sok bizalmat, még akkor sem, ha nagyon szeretnénk, hogy az anyag jó legyen.

Pedig egyébként minden esély megvan rá, hogy az MMO-irányba elmozdult Neverwinter jó lesz. Az új, Blackdagger Keepet bemutató előzetes például eléggé hangulatosra sikerült. A környék hangulatos, az atmoszféra nagyon rendben van, már csak a játékmenetről kellene többe tudni. Reméljük, hamarosan arra is sor kerül!

13.
13.
leviske
kár, hogy nem gazdálkodhattak nagyobb költségvetésből. A neverwinter AAA-s címként hiánypótló lett volna a piacon, főképp, egy ügyesen megoldott coop-al.
10.
10.
HerodPK
Bárki is játszott fapados konyves DnD-t?... akkor tudná hogy mennyi koze van egy **** WoW vagy skyrmhez.....a név hogy Never winter.. csak magában legenda.:P... de mind1 ha nem turnak bele nagyon a dnd be akkor rossz nem lehet persze kicsit muszaly... csak ne nagyon:(
9.
9.
Gamelord
#6: Neverwinter-nek semmi köze a wowhoz, skyrimhez még kevésbé. Ahogyan Vuliem is írta, ez 1 hack&slash, ezért nehéz ezekhez hasonlítani.
8.
8.
vuliem
#6: A Skyrimtól baromi messze áll, a WoW-tól annál is messzebb.

http://www.youtube.com/watch?v=ylmYKHBGlyQ

Ha ezt megnézed, inkább egy mezei hack&slash-hez áll közelebb, mondjuk nekem a Lord of Rings: War in the North jut róla eszembe. A Skyrim harcrendszere nem ennyire dinamikus, a WoW meg egy teljesen másik kategória.
7.
7.
Cuppak
#6 Szerintem egyikre sem hasonlít, na mind1
6.
6.
DevilGamer
#3: Gondolkoztál is mikor ezt írtad, vagy csak rá vágtad? Mert szerinted nem néztem utánna, nekem a kitalálás kicsit WoW-os, de lehet hogy inkább skyrim.
5.
5.
vuliem
Egy régimódi single player + hozzáadott multiplayer lehetőséggel ellátott Neverwinter Nights-al szerintem mindenki jobban járt volna, de azért nem írom le ezt sem, hátha valami jó fog kisülni belőle.
4.
4.
Seaxa
én csak arra leszek kíváncsi, hogy oldják meg azt a közösségi dungeon/ques-t tervező programot ami a legnagyobb újítása lehetne. Gondolom azt már túlzás elvárni, hogy Neverwinter Nights szerű kaszt fejlesztés legyen :D
3.
3.
Cuppak
#1 lol? Nézz utána a játéknak mielőtt ezt mondod
2.
2.
metercsiken
Kicsit talán lehetne szebb.
De egyébként jónak tűnik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...