Infinity Blade IPHONE

Brutálisan látványos, Unreal Engine hajtotta akció-szerepjáték a Shadow Complexet is jegyző Chair Entertainmenttől - megjelenése iPhone 4-re és iPod Touchra.
1305712850

Multiplayerrel egészül ki az Infinity Blade

Az Epic iPhone-ra és iPadre megjelent Unreal Engine 3-at használó csodája, az Infintiy Blade immáron fel van vértezve a barátainkkal elleni harcra, miután a legújabb frissítés során bekerül a repertoárba az Arena játékmód. A legjobb az egészben, hogy a játék tulajdonosai ingyenesen juthatnak hozzá.
1299933077

Folytatódhat a Shadow Complex

A Chair Entertainment kreatív igazgatója szerint folytatódni fog a Shadow Complex, a kérdés már csak az, hogy mikor. Az úriember emellett a tegnap megjelent iPad 2 kapcsán is nyilatkozott: úgy gondolja, hogy az új tablet olyan erős, hogy sokkal több hardcore játék érkezhet rá, mint korábban.
1297422000

Öt mítosz a mobilos játék körül

Bár mostanában kétségkívül kevesebben vannak azok, akik nem hisznek a mobiltelefonok játékplatformként való helytállásában, ugyanakkor még mindig találkozni szkeptikusokkal - akár fejlesztői oldalról is -, akik mindezt kétségbe vonják. Öt alapvető mítosz kering a témában, az EA Mobile ezeket oszlatja el.
1292509238

Infinity Blade teszt

A Gears of War trilógiát is készítő Epic Games pár hónappal ezelőtt piacra dobott egy kifejezetten iPhone 4-es, retina displayre fejlesztett Unreal 3-as tech demót, s nem is kellett sokat várni, hogy ezt az engine-t felhasználva megérkezzen első játékuk - terítéken az Infinity Blade!
1292407244

Az Infinity Blade eredetileg Kinect-játéknak készült

Az Epic Games és a Chair Entertainment nemrég megjelent közös iPhone-játékának eredeti ötlete még a Kinect mozgásvezérlő kapcsán merült fel a fejlesztőkben. Persze tudatosan készült iOS-t használó eszközökre és nem zárható ki annak lehetősége, hogy a folytatások elkészülnek Kinectre is.
1288954860

Infinity Blade - az Epic büntetése iOS-en

Itt az első igazi előzetes az Epic és a Chair Entertainment közös, iPhone-ra és iPad-re készülő játékából. Az Infinity Blade, úgy néz ki, hogy egycsapásra elfeledteti velünk, mi az a PSP, és megmutatja, hamarosan milyen minőségű handheld játékokban fogunk úszkálni.
1288954816

Új trailert kapott az iPhone-os Infinity Blade

Pár éve biztosan hangosan felnevettünk volna, ha azt mondják nekünk, hogy egy telefonon Unreal motoros játékkal fogunk játszani, azonban mostanra mindez valósággá vált: a Shadow Complex fejlesztői brutálisan szép iPhone-játékon dolgoznak, s eddig nem is mertük elképzelni, hogy mindez lehetséges.
1288772111

Infinity Blade - az Epic új játéka iPhone-ra

Nem volt véletlen az Unreal Engine 3 Citadella demója, mely az iPhone 4 grafikai teljesítményét hivatott prezentálni. Immáron hivatalos, hogy az Epic Games a Chair Entertainmenttel karöltve egy akció-RPG játékon dolgozik Infinity Blade címmel. A megjelenés a karácsonyi szezonban esedékes.
1283426211

Unreal Engine az iPhone-on - működik!

Sokan a mai napig kételkednek abban, hogy az iPhone meg tudja állni a helyét, mint játékplatform, hiába bizonyítják a számok, hogy van potenciál az Apple telefonjában. Az Epic Games most előrukkolt az Unreal Engine iPhone-os változatával, ha ez nem győzi meg őket, akkor semmi.