Dissidia 012: Duodecim Final Fantasy PSP

Folytatódik a Dissidia: Final Fantasy, a verekedős játék új részében viszont más kedves ismerősök is visszatérnek majd.
1302200206

Dissidia 012: Duodecim Final Fantasy teszt

Két évvel ezelőtt a PSP-s közösség ledöbbenve élhette át azt a csodálatos élményt, amit a Dissidia: Final Fantasy okozott nekik. Büszkén mutogathatták minden havernak a játékot, hogy „na, tessék; EZT tudja a PSP”. Nem volt kérdéses tehát, hogy folytatás várható, hölgyeim és uraim: itt a Dissidia 012: Doudecim Final Fantasy...
1300708800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezért szeretjük a tavaszt: szép az idő, ami persze minket marhára hidegen hagy, elvégre ilyenkor jut eszébe a kiadóknak, hogy illene kiadni néhány új játékot. Ez a hét egyébként is különleges, ugyanis új konzolpremierünk lesz pénteken - végre boltokba kerül a Nintendo 3DS.
1297100940

Új trailert kapott a Dissidia 012: Final Fantasy

Új Dissidia 012 trailer érkezett a Square Enix európai részlegének YouTube-csatornájára, s bár az előzetest valójában már lehetett korábban is látni, a feliratos verzió még egészen friss. A Dissidia: Final Fantasy folytatása március végén jelenik meg, természetesen csak és kizárólag PSP-re.
1293703200

Ötperces Duodecim Final Fantasy trailer érkezett

Új trailer érkezett a Dissidia: Final Fantasy folytatásához. Az előzetes meglehetősen hosszúra - legalábbis a mai viszonyokhoz képest - sikerült, akad benne átvezető és gameplay jelenet is tisztességgel. Az előző rész hihetetlenül szépen festett, és az új játék kapcsán sincs okunk panaszkodni!
1285000394

TGS 2010: Rekord látogatószámmal lett vége

A Tokyo Game Show szervezéséért felelős CESA közzétette a rendezvény látogatottságáról szóló adatokat, amelyből kiderült: ennyien még soha nem nézték meg a japán kiállítást. A szervezők jövőre megint három-négy naposra tervezik a TGS-t, ehhez pedig jól jönnek a biztató számok.
1284403949

Képeken a Dissidia: Final Fantasy folytatása

Ütős Tokyo Game Showra készül a Square Enix, végre mutatnak valamit a Final Fantasy Versus XIII-ból és a Final Fantasy Agito XIII-ból, sőt játszható formában lesz kint a Dissidia: Final Fantasy múlt héten bejelentett folytatása is. Addig itt van róla három kép, nézzétek meg őket!