NASCAR 2011: The Game , PS3, X360

Az Activision viszi tovább a Nascar-adaptációkat. Az EA Sports által szépen, egyenletesen leépített sorozat újraindult, immár az Eutechnyx boszorkány konyhájából.
1306166400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések, a jó kedvünket még az sem csorbítja, hogy elkezdődött a vizsgaidőszak, és az időjárás is ótvar - más kérdés, hogy egyébként sincs miért örülni: a DiRT 3-on kívül szinte semmi értékelhető anyag nem fog boltokba kerülni az elkövetkezendő hét nap folyamán.
1301324447

NASCAR The Game 2011 - oválozás élesben

Megannyi unalmas fejlesztői napló után csaknem négyperces tömény játékmeneti pillanatokat láthatunk a NASCAR idei szezonját feldolgozó játékból, az Activision jóvoltából. Az csak az egyik finomság, hogy a TV-közvetítésekre hajazó élmény adott, itt a kitartáson és az előzéseken dől el minden.
1301322600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár a héten nem lesz olyan bőségben részünk, mint legutóbb, azért most sem panaszkodhatunk. A legnagyobb címnek kétségtelenül az új Need for Speed ígérkezik, amely szokatlan módon, már tavasszal boltokba kerül - mindennek persze oka van, a Shift már külön utakon jár.
1292949044

NASCAR The Game 2011 - az első fejlesztői napló

A jenkiknél hatalmas rajongótábora van a többnyire oválpályákon zajló őrületnek, ott bizony tényleg megmutatkozik, milyen jól is vezet a pilóta. NASCAR-játék már elég régen nem készült, az EA cserben hagyta a szériát, a jogokra meg az Activision vetődött rá - íme az első fejlesztői napló a játékból.
1290332519

Képeken az új a Nascar-játék

Öt új képet kaptunk az Activision szárnyai alatt készülő Nascar-játékról. Az elsősorban Amerikában népszerű autóverseny-sorozat évről-évre játékadaptációt is kapott az EA jóvoltából, azonban két éve úgy döntöttek a srácok, hogy nem csinálják tovább a szériát, így aztán az Activision csapott le a jogokra.
1285513937

Az Activision viszi tovább a Nascar-sorozatot

Az Electronic Arts egészen 1997 óta a megszokott éves ütemben szórta a piacra a Nascar-játékokat, két éve azonban úgy döntöttek: bármennyire is élvezték ezt csinálni, ideje mással foglalkozniuk. A sztorihoz hozzátartozik, hogy az utolsó részek botrányosan gyengére sikerültek.