Az Activision viszi tovább a Nascar-sorozatot

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts egészen 1997 óta a megszokott éves ütemben szórta a piacra a Nascar-játékokat, két éve azonban úgy döntöttek: bármennyire is élvezték ezt csinálni, ideje mással foglalkozniuk. A sztorihoz hozzátartozik, hogy az utolsó részek botrányosan gyengére sikerültek.

Nyilvánvaló tehát, hogy az üzlet nem ment olyan jól, mint hajdanán, a bejelentés után nem sokkal át is csoportosították a fejlesztők egy részét a jóval több reménnyel kecsegető MMA fejlesztéséhez. Pár hónappal ezelőtt már szárnyra kaptak olyan pletykák, hogy az Activision tolná tovább az autóverseny hivatalos adaptációinak szekerét, akkor ráadásul azt ígérte az ismeretlen, belsős forrás, hogy az új rész már jövő februárban megjelenhet, minden jelentősebb platformra.

És lám, az Activision megerősítette a pletykákat! Bár azt nem tudni, hogy tényleg februárban jön-e a Nascar 11, az biztos, hogy lesz jövőre Nascar-játék, ráadásul az Eutechnyx fejleszti azt. A brit csapat otthon van az autós játékok terén, és bár a Pimp My Ride játékváltozata nem számít túl jó referenciának, akadt egy-két jópofa próbálkozásuk a fennállásuk óta. A srácok az év elején 9,25 millió dolláros támogatást kaptak, ráadásul márciusban leszerződtették az EA-féle Nascar-játékok munkálatait vezető Ed Martint is. Összeállt a gárda, jöhet a játék!

8.
8.
krami
Sose tudtam megszeretni a Nascar-t. Még a PS1-es időkben azzal dobtam fel a versenyt, hogy szembe mentem a forgalommal. Úgy izgalmas volt:)
Talán 1 próbát megér.
7.
7.
zsilvolgyi
szerintem is rosszak voltak
6.
6.
Jinbobo
Rossz kezekbe került! De legalább majd valamit újítanak mert az eddigi nascarok ugyanolyanok voltak apróbb különbséggel!
5.
5.
Skyer
#1: Pont, hogy nem az Activision fogja szerintem... Kotick kitalál valami egetrengető hülyeséget, aztán az egész mehet majd a süllyesztőbe..
4.
4.
gamerplayer
Ha nem az acti vinné tovább, Kotick sztem már elkezdte volna fikázni.. :D
2.
2.
Speper
Kotick szeme felcsillan...
1.
1.
Top Secret
Hát remélem az Activision helyre hozza a sorozatot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...