Képeken az új a Nascar-játék

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 21.
  • Képek
Link másolása
Öt új képet kaptunk az Activision szárnyai alatt készülő Nascar-játékról. Az elsősorban Amerikában népszerű autóverseny-sorozat évről-évre játékadaptációt is kapott az EA jóvoltából, azonban két éve úgy döntöttek a srácok, hogy nem csinálják tovább a szériát, így aztán az Activision csapott le a jogokra.

Nyilvánvalóan az EA azért mondott le a Nascarról, mert nem ment jól a sorozat, a sorozat pedig nyilvánvalóan azért nem ment jól, mert egyre pocsékabb munkát végeztek a fejlesztők. A Madden NFL körüli hisztéria óta tudjuk, hogy az amerikaiak a világ összes pénzét rááldozzák a kedvenceikre, ha látják értelmét.

 


 

Az EA tehát ment, az Activision pedig jött: az óriáskiadó a brit Eutechnyxet bízta meg a februárban megjelenő játék fejlesztésével. A srácok otthon vannak az autóversenyek terén, noha akad egy-két munkájuk nekik is, amire jobb nem is emlékezni. Az új Nascar Wii-re, PS3-ra és Xbox 360-ra készül, a galériánkban öt új képet találtok róla.

6.
6.
gorezalan
"Nyilvánvalóan az EA azért mondott le a Nascarról, mert nem ment jól a sorozat, a sorozat pedig nyilvánvalóan azért nem ment jól, mert egyre pocsékabb munkát végeztek a fejlesztők." ez is lehet egy ok, de valoszinubbnek tartom, h mivel maga a nascar alapbol egy rem unalmas vmi, valoszinu h nem lesz/volt kedve 1-2 millio embernek korozgetni egy ovalis palyan naphosszat :) igy valszeg nem erte meg az EA-nek. amugy meg csk az uresfeju amerikaiaknak jut eszukbe ennyire szar "sportot" kitalalni :)))) korbe-korbe, micsoda izgalmak.... :))))
4.
4.
Birkazoli
#3: Amiben azt látom, hogy évszám van beírva, már gondolom, hogy nem veszem meg, mert úgyis kis újdonsággal jönnek.Például amit te írtál a FIFA.Évente jön új-új és aligha 100MB-s újdonsággal rukkolnak elő a népnek.
3.
3.
Jinbobo
Ennek mi értelme? Minden része ugyanolyan csak egy kicsit szebbül. Úgy mint a fifa meg az összes hülye sport játék! Nekem megvan a Nascar 06 meg a 09. Ugyanolyan mindkettő csak ezutóbbi kicsit szebb, meg új zenék vannak benne.
2.
2.
Birkazoli
Kár, hogy PC-re nem lesz.De Wii-re majd egy idő múlva tuti beszerzem!:D
1.
1.
zsilvolgyi
Körbe... Körbe... Körbe... Elszédülök...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...