Starcraft II: Heart of the Swarm MAC, PC

A három részre osztott Starcraft II második része, amelyben a zergek történetét folytatja a Blizzard.
Típus: Kiegészítõ, Sci-Fi, Stratégia

Free-to-play lehet a StarCraft II multija

Adósak vagyunk még egy hétvégi nyilatkozattal, ami szerint a Blizzard azt fontolgatja: free-to-play üzleti modellre állítaná át a StarCraft második részének multiplayer módját. Bejelentés nincs még, a csapat annyit mondott mindössze, hogy vizsgálják, miként tudnák ezt meglépni.

Starcraft II: Heart of the Swarm - az új egységek

Elkezdődött a Starcraft II: Heart of the Swarm nagyon-nagyon zárt bétatesztelése, titoktartási nyilatkozat azonban nincs, így tulajdonképpen mindenki azt posztol és ír róla, amit csak szeretne. Így születhetett meg ez a video is, melyben megtekinthetjük az új egységeket.

Elindult a Starcraft II: Heart of the Swarm bétája

Mielőtt még bárki vad és elszánt regisztrálásba kezdene, szeretnénk leszögezni, hogy csupán zárt bétatesztről van szó. Ez annyit tesz, hogy egy fokkal közelebb járunk a Starcraft II második felvonásához, mely a zergek kampányát helyezi előtérbe. Remélhetőleg a jövőben még többen csatlakozhatunk!

GC 2012: Egy kis StarCraft II: Heart of the Swarm

Ahhoz képest, hogy a Blizzard mennyire nem erőltette az E3-at, a Gamescomon azért rendesen képviselteti magát: a World of Warcraft: Mists of Pandaria mellett a StarCraft II: Heart of the Swarm is kint van Kölnben, úgyhogy bárki nyúzhatja vakulásig - vagy míg egy idegesebb hostess félre nem lökdösi...

Nem lesz vevő az Activision Blizzardra?

A Vivendi nagyon szabadulni akar az Activision Blizzardban rendelkezésére álló 60%-os tulajdonrészétől, azonban a hatalmas holdingra nem nagyon akad vevő. Ugyan a francia vállalat több céggel is tárgyalt, még az is előfordulhat, hogy a nyílt piacon kell értékesítenie a részvényeket.

Blizzard: a Heart of the Swarm 99 százalékban kész

Őrülhetnek a Starcraft II rajongók, elvégre a Heart of the Swarm névre keresztelt standalone kiegészítő még idén napvilágot láthat, elvégre a játék már majdnem száz százalékban elkészült. Eme tényt maga a Blizzard erősítette meg tegnap. Még egy kis kulimunka van hátra.

Starcraft II: Heart of the Swarm - mozgásban a multi

A Diablo III megjelenésével a Blizzard és a rajongók figyelme újra a Starcraft II-re koncentrál, a stúdió pedig vadonatúj játékmeneti felvételt tett közzé a Heart of the Swarm standalone expanzióból. Azért is érdekes, mivel már akció közben láthatjuk az új egységeket.

Kihagyja az E3-at, a GamesComra jön a Blizzard

Az Activision Blizzard cégcsoportból az Activision képviselteti magát az idei E3-on, a Blizzard azonban teljesen kihagyja a Los Angeles-i rendezvényt. Az európai GamesComot azonban nagyon szeretik, így arra idén is jönnek. Lehet, hogy lesz Panda-bevezető filmecske is.

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Miután idén vasárnapra esett április első napja, ez észrevehetően rányomta a bélyegét a fejlesztők és kiadók tréfáinak mennyiségére is, úgy kellett összekaparnunk néhány viccesebb próbálkozást, hogy megoszthassuk Veletek. Persze a legnagyobbakban most sem csalódtunk, nézzétek csak!

600 alkalmazottól válik meg a Blizzard

Meglepetésszerű leépítést hajtott végre a Blizzard. A cég vezérigazgatója a mai napon bejelentette, hogy körülbelül 600 alkalmazottól válnak meg, az elküldött munkatársak nagy része azonban nem a játékfejlesztő csapatokban dolgozott - hiszen a cég több projektet futtat, mint korábban bármikor.