Starcraft II: Heart of the Swarm MAC, PC

A három részre osztott Starcraft II második része, amelyben a zergek történetét folytatja a Blizzard.
Típus: Kiegészítõ, Sci-Fi, Stratégia

Jövőre két új Blizzard-játékot is kapunk

Idén valószínűleg egy sem, jövőre pedig két Blizzard-játék is a boltokba kerülhet. A jövőben az Activision továbbra is kiemelt szerepet szán a fejlesztőcégnek, így nem siettetik többek között a Diablo III boltokba kerülését sem. Hogy mi lesz a másik projekt, afelől egyelőre csak találgatni tudunk.

Lelőtték a True Crime-ot, nem lesz Guitar Hero sem

Az Activision tegnap éjjel bejelentette, hogy nem fejezik be a True Crime legújabb, Hong Kongban játszódó epizódját, emellett a Guitar Hero és a többi zenés címüket is jegelni fogják. Az óriáskiadó a jövőben a Blizzard játékaiba és a Call of Duty-sorozatba szeretné a legtöbb pénzt ölni.

Megvalósulhat a Warcraft- és Starcraft-vidámpark?

Kínát nem kell félteni, ha ambiciózus tervekről és főként hatalmas épületekről van szó. A legutóbbi híresztelések szerint például egy hatalmas, Warcraft és Starcraft témájú vidámparkot szeretnének építeni, annak minden jellegzetességével. Például a lebegő Naxxramas másolatával.

2011-ben is lesz BlizzCon

A Blizzard házi rendezvénye idén is megrendezésre kerül Kaliforniában, október végén. Bejelentések, viták, rajongói fórumok és bajnokságok gazdagítják a felhozatalt - mindenféle meglepetés nélkül. Talán a Titan munkanéven futó MMO-jukról is lehull a lepel? A cosplayek már tervezhetik gönceiket.

Elemzők: 20 millió Black Ops, 6 millió Cataclysm

A Janco Partners elemzője, Mike Hickey elővette a varázsgömbjét, és megpróbálta megbecsülni, hogyan zárt az Activision a legutóbbi negyedévben. A kiadó csak két hét múlva, február 9-én adja ki a hivatalos pénzügyi helyzetjelentését, addig ezekkel a számokkal kell beérnünk.

Kiszivárgott a következő StarCraft befejezése?

Ha igazak a pletykák, szerencsétlen Blizzardra rájár a rúd újabban: nem elég, hogy a múltkor valaki megszellőztette - az erősen kétes eredetű - megjelenési listájukat, most kiszivárgott egy új videó, amiben a StarCraft II: Heart of the Swarm befejezését lövik le nekünk. Nocsak.

Kiszivárgott a Blizzard nagy megjelenési listája?

Kötve hinnénk, mindenesetre az MMOGameSite érdekes táblázatot tett közzé az interneten: az ábrán a következő négy év összes Blizzard-megjelenése megtalálható, beleértve a már bejelentett és a még be nem jelentett, illetve a várt és a még nem várt projekteket is. Vessünk rá egy pillantást!

3 milliónál a Starcraft II, jövőre is lesz Call of Duty

Az Activision Blizzard kiadta a harmadik negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését: ebből többek között kiderül, hogy a kiadó a vártnál jobb eredményt ért el, hogy a StarCraft II-ből mára 3 millió példány fogyott el, és hogy - milyen meglepő - jövőre is folytatódik a Call of Duty-sorozat.

2012-ben jöhet a Starcraft II második felvonása

Ahogy az köztudott, a Starcraft II-t három részre feldarabolva jelenteti meg a Blizzard: a júliusban megjelent Wings of Liberty a terran kampányt folytatta, míg a zerg és a protoss felvonásra várni kell. Bár a csapat egyelőre nem jelentett be semmit, az egyik fejlesztő elszólta magát: 2012-ben jöhet az új rész.