Starcraft II: Heart of the Swarm MAC, PC

A három részre osztott Starcraft II második része, amelyben a zergek történetét folytatja a Blizzard.
1319274031

BlizzCon 2011: SC II: Heart of the Swarm videó

A Starcraft II második fejezete, a Heart of the Swarm sem maradhatott CG-trailer nélkül tegnap este. A zergek hadjáratát bevezető filmecskében feltűnik a meggyőzően szexi Kerrigan is, aki inkább megdöbbentően emberi, mintsem rovar. A minőségre nem lehet panasz, nyissuk tágra a szemeinket!
1317315600

BlizzCon 2011: Fellép a Foo Fighters

Éppen csak tegnap számoltunk be arról, hogy milyen bejelentések várhatóak az idei BlizzCon alkalmával, máris érkezett egy e-mail kedvenc blizzardos PR-esünktől, Christian Beertől, amiben a bejelentésekre ugyan nem tér ki, arra viszont igen, hogy melyik együttes fogja zárni a kétnapos showt.
1317229200

BlizzCon 2011: Bejelenthetik a következő MMO-t?

Sok elemző foglalkozik mostanában a témával, hogy vajon mit, vagy mit nem jelent be a Blizzard a pár hét múlva induló saját, BlizzCon konferenciáján. A legújabb elemzői vélemény szerint a cég bemutathatja az újgenerációs MMO-játékát, hogy kontrázzon a Star Wars: The Old Republicra.
1316080803

PayPallel is fizethetünk majd a Battle.neten

Hiánypótló fizetési konstrukcióval bővíti a Blizzard az online játszóterét. A PayPallen keresztül történő tranzakciókat elsőként a Diablo 3-ban indíthatjuk meg, így sokkal könnyebbé válik majd az online vásárlási rendszer. A várva-várt akció-RPG-ben nagy hangsúly lesz az aukciókon.
1315584000

Hat Blizzard-játék jöhet a következő három évben

Az Activision Blizzard legalább hat Blizzard-játékkal számol az elkövetkezendő három évre, ami szokatlan fejlesztési tempót követelhet meg a népszerű fejlesztőcsapattól, ha a kiadó ragaszkodik az ütemtervhez. 2014-ig befejeződhet a StarCraft II, kiegészítőt kaphat a Diablo III és két adalék érkezhet a WoW-hoz.
1314101918

Újra kellett kezdeni a Blizzard DOTA fejlesztését

Ahogy arról múlt héten beszámoltunk, a Blizzard DOTA megjelenésére még kell várni, sőt egyhamar nem is láthatunk belőle túl sokat, ami nem véletlen: mint utóbb kiderült, a Blizzard a tavalyi bemutató óta teljesen átalakította a játékot, a fejlesztést teljesen elölről kellett kezdeni.
1313662610

GC 2011: Nem mostanában jön a Blizzard DotA

Hatalmas a DotA-láz, és úgy néz ki, hogy hatalmas biznisz különböző DotA-klónokat gyártani is. Nem elég, hogy ott van nekünk a League of Legends, a Heroes of Newerth, készül a DOTA 2, még a Blizzard saját DotA-változata is fejlesztés alatt áll. Habár a megjelenésére még jó sokat kell várni.
1309010400

GC 2011: Jön a Blizzard is

A Blizzard az utóbbi években már látványosan távol marad az E3-tól, s ehelyett inkább az olyan saját eseményekre épít, mint a BlizzCon és a Blizzard Worldwide Invitational. A németországi GamesComot azonban eddig sem hagyták cserben, s szerencsére idén sem fogják.
1306836023

Egy raklap látnivalón a SC2: Heart of the Swarm

A holland InsideGamer jóvoltából megszámlálhatatlanul sok screenshot futott be a StarCraft 2 második eljöveteléről, mely a Zergek mindennapjaiba enged betekintést a kampánymódot prezentálva. Ebből tudjuk, hogy a Heart of the Swarmban Kerrigan új, csábosabb fizimiskát kapott. Videó nélkül sem maradunk!
1306566000

Starcraft II: Heart of the Swarm - az első teaser

A semmiből érkezett a Starcraft II első kiegészítőjének kedvcsinálója. A Heart of the Swarm várhatóan jövőre jelenik meg, és ez az első konkrét anyag, amit láthatunk belőle, néhány concept rajzon kívül. Nos, mit is mondhatnánk? Aki az alapjátékot szerette, ezt sem hagyhatja ki.