Starcraft II: Heart of the Swarm MAC, PC

A három részre osztott Starcraft II második része, amelyben a zergek történetét folytatja a Blizzard.
Típus: Kiegészítõ, Sci-Fi, Stratégia

Újra kellett kezdeni a Blizzard DOTA fejlesztését

Ahogy arról múlt héten beszámoltunk, a Blizzard DOTA megjelenésére még kell várni, sőt egyhamar nem is láthatunk belőle túl sokat, ami nem véletlen: mint utóbb kiderült, a Blizzard a tavalyi bemutató óta teljesen átalakította a játékot, a fejlesztést teljesen elölről kellett kezdeni.

GC 2011: Nem mostanában jön a Blizzard DotA

Hatalmas a DotA-láz, és úgy néz ki, hogy hatalmas biznisz különböző DotA-klónokat gyártani is. Nem elég, hogy ott van nekünk a League of Legends, a Heroes of Newerth, készül a DOTA 2, még a Blizzard saját DotA-változata is fejlesztés alatt áll. Habár a megjelenésére még jó sokat kell várni.

GC 2011: Jön a Blizzard is

A Blizzard az utóbbi években már látványosan távol marad az E3-tól, s ehelyett inkább az olyan saját eseményekre épít, mint a BlizzCon és a Blizzard Worldwide Invitational. A németországi GamesComot azonban eddig sem hagyták cserben, s szerencsére idén sem fogják.

Egy raklap látnivalón a SC2: Heart of the Swarm

A holland InsideGamer jóvoltából megszámlálhatatlanul sok screenshot futott be a StarCraft 2 második eljöveteléről, mely a Zergek mindennapjaiba enged betekintést a kampánymódot prezentálva. Ebből tudjuk, hogy a Heart of the Swarmban Kerrigan új, csábosabb fizimiskát kapott. Videó nélkül sem maradunk!

Starcraft II: Heart of the Swarm - az első teaser

A semmiből érkezett a Starcraft II első kiegészítőjének kedvcsinálója. A Heart of the Swarm várhatóan jövőre jelenik meg, és ez az első konkrét anyag, amit láthatunk belőle, néhány concept rajzon kívül. Nos, mit is mondhatnánk? Aki az alapjátékot szerette, ezt sem hagyhatja ki.

StarCraft 2: Heart of the Swarm infók jönnek

A Blizzard már kiküldte a meghívókat a szaksajtó képviselői számára a májusban tartandó MountBlizzard sajtótájékoztatóra, ahol végre bemutatják a StarCraft 2: Heart of the Swarm egyjátékos kampányát. A StarCraft 2 önállóan is futtatható kiegészítője a zergek oldaláról mutatja be a háborút.

Még egy új játékon dolgozik a Blizzard?

A Blizzard korábban arról volt híres, hogy nagyon ritkán ad ki játékot, de azok mindig nagyot szólnak. A World of Warcraft kiegészítőivel és más, hivatalosan vagy félhivatalosan bejelentett projektekkel együtt már szép számmal készülnek játékok a cégnél, most pedig valószínűleg egy újabb projekt csatlakozik a sorba.

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Kinectes Starcraft, kakadobálás a Duke Nukemben, 3D-s szemüveg a 3DS-hez, My.Face és hasonló ökörségek. Ha elkezdődik az április, az egyúttal fárasztó viccek sokaságával is jár, a derék gamer nem győzi kapkodni a fejét a lehetetlen ötletek és bejelentések között. Összeállítás következik a legjobb viccekből.

Húsz éves lett a Blizzard Entertainment

A hétvégén töltötte be a huszadik születésnapját a Blizzard Entertainment. A cég alapítói, Mike Morhaime és Frank Pearce most egy videóüzenetben köszönik meg a rajongók sokéves támogatását és kitartását. A Blizzardot 1991-ben alapították, jelenleg az egyik - ha nem a - legsikeresebb fejlesztőcsapat.

Mégis megjelenhet idén a Diablo III?

Talán a Blizzardnak adott "nagy szabadság" az oka, de mintha elbeszélne egymás mellett a fejlesztőcég és az Activision. Míg utóbbi napokkal ezelőtt azt hangoztatta, hogy idén nem lesz Diablo III, addig a Blizzard szerint még mindig a 2011-es megjelenés a cél. A StarCraft II valószínűleg csak jövőre folytatódik.