Starcraft II: Heart of the Swarm MAC, PC

A három részre osztott Starcraft II második része, amelyben a zergek történetét folytatja a Blizzard.
Típus: Kiegészítõ, Sci-Fi, Stratégia

StarCraft II: HotS - újoncoknak és profiknak

Az "akadálymentesítés" szép és gyakorta használt szó. A StarCraft II: Heart of the Swarm esetében azt jelenti a kifejezés egészen konkrétan, hogy az újoncoknak és a profiknak is kedvez.

StarCraft II: HotS - a közösségi funkciókról

Friss videósorozatot indított a Blizzard a StarCraft II: Heart of the Swarm kapcsán. Az első részben az RTS közösségi funkcióiról hull le a lepel: klánokba és csoportokba verődve küzdhetünk az online győzelemért.

StarCraft II: Heart of the Swarm - befutott az intro

Sarah Kerrigan idén visszatér a zerg hordák élén, s a rajongók megtudhatják, milyen érzés üldözöttből vadásszá válni. A StarCraft II: Heart of the Swarmban a leányzó gonoszabb, de sokkal emberibb külsőt kapott.

StarCraft 2: HotS - az előrendelők már bétázhatnak

Ugyan a szerencsés kiválasztottak már részt vehettek a StarCraft 2: Heart of the Swarm zárt bétatesztjében, ám most azok is kipróbálhatják, akik előrendelték a Blizzard RTS-ének folytatását.

StarCraft 2: Heart of the Swarm - képzés a multira

A Blizzard azt szeretné, hogy a StarCraft 2 többjátékos része "még hozzáférhetőbb legyen" a játékosok számára. Ennek érdekében a gép vezet végig minket a multis oktatómódon, s így megálljuk a helyünket a Battle.neten.

Egyhamar nem vált free-to-playre a Starcraft 2

A Blizzard atyaúristene, Mike Morhaime azt nyilatkozta a PCGamesN magazinnak, hogy a Starcraft 2 multiplayere "egyhamar nem vált" free-to-play modellre. Akik az ingyenes játékban reménykedtek, legyenek türelmesek.

Márciusban jön a StarCraft II: Heart of the Swarm

A Blizzard állítólag ma jelenti be hivatalosan a StarCraft II: Heart of the Swarm megjelenési dátumát, de a Battle.neten már idő előtt feltűnt, hogy mikor vethetjük bele magunkat a zerges kiegészítőbe. Egyúttal a Digital Deluxe kiadás tartalmáról is lehullt a lepel.

Hamarosan megnyílnak a Starcraft II régiói

Fontos lépést tesz a Blizzard valamikor a következő hónapokban, ugyanis hamarosan mindenki szabadon választhat majd régiókat a Starcraft II-ben, így gyakorlatilag teljes átjárás lehet majd a kontinensek között. Ez nem csak az e-sportnak segít majd, de az idegrendszerünknek is.

A Blizzard húzta maga után az Activisiont

Befutott végre a Activision-Blizzard harmadik negyedéves üzleti jelentése, amelyből világosan látszik, hogy az elmúlt három hónapban a World of Warcraft fejlesztői cipelték a hátukon a kiadót. A cég 841 milliós árbevételt ért el, szemben a tavalyi év hasonló időszakában jegyzett 754 millióval.

Free-to-play lehet a StarCraft II multija

Adósak vagyunk még egy hétvégi nyilatkozattal, ami szerint a Blizzard azt fontolgatja: free-to-play üzleti modellre állítaná át a StarCraft második részének multiplayer módját. Bejelentés nincs még, a csapat annyit mondott mindössze, hogy vizsgálják, miként tudnák ezt meglépni.