Sly Cooper: Thieves in Time PS3, Vita

Nem véletlenül a Sly Cooper-trilógiát újította fel a Sony a PlayStation 3-ra, a sorozat folytatódik!
1363345200

Februárban a Dead Space 3 győzött Amerikában

Az amerikai játékpiac februárja borzasztó volt, hiába jelent meg viszonylag sok új cím a hónapban. A Dead Space 3 és a Crysis 3 is az élbolyban végzett, önmagában viszont ez még nem jelent semmit.
1362315600

Sly Cooper: Thieves in Time - főszerepben Bentley

Noha az Egyesült Államokban már egy hónapja kapható, nekünk durván ugyanennyit kell még várnunk a Sly Cooper: Thieves in Time megjelenésére. Mérsékeljük a várakozás nehézségeit az új trailerrel!
1360422048

Sly Cooper: Thieves in Time - demó dátum, trailer

Még ebben a hónapban rátehetjük a mancsunkat a Sly Cooper: Thieves in Time kipróbálható változatára PS3-on és PS Vitán. A Sony emellett kiadott két előzetest is, köztük az európai launch trailert.
1359968508

Sly Cooper: Thieves in Time bétateszt

Sly megtalálta a szerelmet, Murray autóversenyző lett, az öreg Bentley pedig találmányaiba temetkezett. Nem rabolnak már többet, visszavonultan élnek. Ki hallott viszont olyan fogadalomról, ami örökké tart, nem igaz?
1359298800

Sly Cooper - rajzfilm az előzményekről

Nem kell már sokat várni a Sly Cooper: Thieves in Time megjelenésére, a rajongók viszont a hátralévő időben sem fognak unatkozni. Megérkezett ugyanis az a rajzfilm, ami a széria előzményeit meséli el.
1357830004

Sly Cooper: Thieves in Time - még egy trailer?

A Sly Cooper régi nagy visszatérő, ennek ellenére mégsem kapja meg az őt megillető rivaldafényt - rajtunk ne múljon! A könnyed kémkedős címet elég csak PS3-ra megvenni, automatikusan megkapjuk a PS Vitás verziót.
1355493600

Sly Cooper: Thieves in Time - itt a pontos dátum

A Sony elárulta végre, hogy egészen pontosan mikor érkezik meg Európába az új Sly Cooper. A Thieves in Time PS3-ra és Vitára készül, a bejelentés mellé egy friss előzetes is érkezett.
1348304444

Megvan a Sly Cooper: Thieves in Time dátuma

Nagy visszatérőnek számít a Sly Cooper-széria, hiszen nyolc év után új fejezettel bővül a kémkedős játék. A Sucker Punchtól ezúttal a Sanzaru Games veszi át a gyeplőt, ők készítik a Thieves in Time-ot, mely a jelek szerint hű marad a sorozat szellemiségéhez. Márciusban már többet tudunk.
1345528464

GC 2012: Az utolsó videócsokor

A hosszú hétvége folyamán is éreztük a Gamescom utóhatásait - számos mozgókép látott napvilágot olyan címekből, mint a DmC, a Splinter Cell: Blacklist, Far Cry 3 és a Counter-Strike: Global Offensive. Semmiről nem akarunk lemaradni, így ömlesztve nyújtjuk át az olvasóinknak!
1345102043

GC 2012: Az első galériafrissítés

Irgalmatlanul sok screenshot érkezik a Gamescomról, folyamatosan dolgozzuk fel őket, de még mindig nem látunk a végére. A kiállítás első galériafrissítése következik most, benne olyan anyagokkal, mint az Army of Two, a Call of Duty, a Crysis, a God of War, a Star Trek és a The Last of Us.