Sly Cooper: Thieves in Time PlayStation

Nem véletlenül a Sly Cooper-trilógiát újította fel a Sony a PlayStation 3-ra, a sorozat folytatódik!
1339064910

E3 2012: A harmadik videócsokor

Végre nem kell a kiadók által összevágott előzetesekre szorítkoznunk - minden kertelés nélkül igazi gameplay felvételek következnek az E3-on kiállított demókból. Kizárólag nagy címeket veszünk górcső alá - a böjtölés véget ért. Splinter Cell, Lost Planet 3, Dishonored és Dawnguard a kattintás után.
1338908242

E3 2012: A harmadik galériafrissítés

Harmadik galériafrissítésünk során a tegnapi és a mai nap sztárjaiból csemegézünk. Olyan Halo 4 artworkök érkeztek, melyeket senkinek sem érdemes kihagynia, de jöttek be látnivalók a Watch Dogsból is, valamint a Quantic Dream új játékából, a Beyondból.
1335178805

Új előzetesen a Sly Cooper: Thieves in Time

Versenyt hirdetett a Sony a Sly Cooper: Thieves in Time kapcsán, melynek keretében maguk a rajongók is beleszólhatnak a játék designjába. A feladat egyszerű: meg kell terveznünk, hogy Sly mit és hogyan lopjon el. A legjobb munkák beküldői még PS Vitát is nyerhetnek.
1330882536

Infók és látnivalók érkeztek az új Sly Cooperről

A Sony a játék bejelentése óta először szolgált tetemesebb infó- és látnivaló-mennyiséggel a Sly Cooper negyedik részéről, sőt a fejlesztők már a szakmagazinoknak is elkezdték mutogatni a játékot, így a Destructoid bő hét perces bemutatóval is készült a hétvégére. Csekkoljátok!
1330702200

Ősszel jön a Sly Cooper: Thieves in Time

Tavaly nyár óta nem hallottunk az új Sly Cooper felől, erre a Sanzaru Games viszonylag jó hírrel törte meg a csendet: a srácok közleménye szerint a Thieves in Time alcímet viselő folytatás idén ősszel kerül boltokba, természetesen csak és kizárólag a Sony-hívők játszhatnak majd vele.
1312304446

Sztori trailert kapott az új Sly Cooper

A Sony mindig is mestere volt a régi sorozatainak leporolásában, így esett meg a Sly Cooper esetében is, miután az E3-on leleplezték a Thieves in Time-ot. A főgenya, El Jefe-ről regélnek most nekünk a Comic-Con-ra kihozott előzetesben, de szerencsére ott van nekünk Sly és bandája, aki az orrára koppint.
1312286400

Felvásárolta a Sony az inFamous fejlesztőit

A Naughty Dog és a Media Molecule után újabb fejlesztőcégnek érte meg évekig a PlayStation-platformokra dolgozni: a Sony a minap bejelentette, hogy felvásárolta az inFamous- és a Sly Cooper-játékok alkotóját, a Sucker Punchot. Mindkét fél rendkívül elégedett, de az üzlet pénzügyi részéről semmit nem tudunk.
1307436420

E3 2011: Sony sajtókonferencia - LIVEBLOG

A Sony ugyan gigászi showt tartott, ebből a lényegi rész jóval kevesebbet tett ki. A japánok legnagyobb szenzációja minden bizonnyal az NGP volt: az új konzolról kiderült, hogy a végleges neve PlayStation Vita lesz, és már idén meg fog jelenni, 250-300 eurós áron. Liveblog összefoglaló, itt.
1307429237

E3 2011: Feltűnt az új Sly Cooper-játék

Habár itthon kevesebb rajongója van, külföldön iszonyatosan népszerűek voltak a PlayStation 2 idejében a Sly Cooper játékok, s a tavaly PS3-ra kiadott HD-remake-kel az is megismerhette a tolvaj mosómedvét, aki korábban nem találkozott még vele. Most pedig érkezik a folytatás.
1289824202

Valószínűleg készül a Sly Cooper 4

Először sokakat meglepett, hogy a Sony a játékosok követeléseivel szembemenve a Sly Cooper trilógiát újítja fel PlayStation 3-ra, a döntés azonban valószínűleg egy "nagyobb" terv része volt: ha minden igaz, már készül a sorozat negyedik epizódja, erről a most megjelent teaser videó tanúskodik.