Video Game Awards 2010 , DS, PC, PS3, PSP, X360

Mintha a téli E3 lenne, annyi új játékbejelentés várható a Spike-féle Video Game Awards-on!
1290085200

Új BioWare játék - friss nyomok és jelek

Tegnap elég komoly meglepetésként csapott minket tarkón a hír, hogy a BioWare látszólag a semmiből elénk rakott egy felcsigázó előzetest az új játékukból. Az internet azóta sem tudja mire vélni az eseményt, a nyomozás azonban már javában zajlik.
1290081625

Video Game Awards 2010 - a jelöltek listája

Mint a téli E3-at, úgy várjuk a Video Game Awardsot, annyi érdekes bejelentésre számítunk. Persze a Spike által megrendezett díjátadó lényege ettől függetlenül még mindig az év legjobb játékainak megválasztása, úgyhogy vegyük is elő a jelöltek listáját gyorsan, nézzük meg, kik a legesélyesebbek idén!
1290009610

Új játékon dolgozik a BioWare, itt az első teaser

Szeretjük a decembert: jön a Mikulás, lesz karácsony, némi sansszal még hó is, sőt a Spike-féle Video Game Awards is erre a hónapra esik, ahol rendszerint egy éjszaka alatt annyi új játékot jelentenek be, hogy már-már nem bírjuk befogadni őket. Lesz új BioWare-játék is, csak szólunk.
1289914209

Gears of War játék készül a Kinectre?

Habár még csak pletyka szintjén létezik a dolog, de mindenesetre felmerült, hogy a Microsoft egyszer s mindenkorra le akar számolni azzal a nézettel, hogy a Kinect csak egy újabb casual játékszer. S mi lenne erre alkalmasabb egy új Gears of War játéknál?
1289580058

Hírek a nagyvilágból - rövid infók estére

Folytatódik a rövid hírösszefoglalónk: megjelent a Fallout: New Vegas új javítása; az EA fogja kiadni a Star Wars: The Old Republicot; a végtelenségig tarthat majd a Crysis-sorozat; jövőre indul a Civilization Network; továbbá decemberben mutatják be a Saints Row 3-at és a moziadaptációt.
1276707180

E3 2010: Az új résszel érkezhet a Saints Row film

A Saints Row harmadik részének megjelenésével párhuzamosan kerülhet mozikba a Saints Row film. A THQ elnöke szerint már le is szerződtek egy "ismertebb" filmessel.