Video Game Awards 2010 , DS, PC, PS3, PSP, X360

Mintha a téli E3 lenne, annyi új játékbejelentés várható a Spike-féle Video Game Awards-on!
1292136598

Trailert és dátumot kapott a Resistance 3

A Video Game Awards 2010 másik PS3-exkluzív nagyágyúja, a Resistance 3 is terítékre kerül: a játék új trailere lényegében az augusztusi élőszereplős anyag folytatása immáron gameplay jelenetekkel megspékelve, a legjobb pedig az, hogy a Sony már ez esetben is tudott pontos dátumot mondani.
1292135867

Batman: Arkham City - bemutatkozik Hugo Strange

Végre a Batman: Arkham Asylum folytatása is megkapta a maga teljes értékű trailerét, amelyben az ígéretekhez híven egy új játékbeli főgonoszról is lehullt a lepel. Hölgyeim és uraim, lányok és fiúk: bemutatkozik Hugo Strange, az Arkham City őrült professzora, aki még Batman legsötétebb titkait is ismeri...
1292134895

Igazak voltak a hírek, jön a Mass Effect 3

Pontosabban az sosem volt kétséges, hogy jön majd a harmadik rész is, azt viszont nem tudtuk kitalálni, hogy valóban a VGA-n jelentik-e be a játékot. Nos bejelentették, ráadásul egy elképesztően ütős és áll-leejtős trailert is csaptak mellé a készítők - ez eddigi legkomorabb hangulatú Mass Effect következik.
1292133846

Uncharted 3: Drake's Deception - itt az első trailer

Ahogy azt a Sony és a Naughty Dog megígérték, a hajnalban megrendezett a Video Game Awardson befutott az Uncharted 3: Drake's Deception első trailere. Az előzetesből kiderült: a játék legalább olyan szép lesz, mint az elődje, ráadásul a Sony tőle szokatlan módon már a megjelenési dátumot is kikötötte.
1292117580

Video Game Awards 2010 LIVEBLOG

Kicsit megkésve ugyan, de itt vagyunk a Spike TV házi rendezvényén, ami nem csupán az év játékairól fog szólni, hanem egy halom játékbejelentéssel is kecsegtet. Minden eddiginél markánsabb felhozatal ígérkezik, szóval szemből csipát kitörölni, lássuk miért fogunk sóvárogni az elkövetkezendő hónapokban.
1292104791

Elmarad a mai Gears of War bejelentés

Eggyel kevesebb okunk van izgulni a hajnali Video Game Awards bejelentései kapcsán, Major Nelson ugyanis az utolsó pillanatban jelentette be, hogy a Microsoft döntésére elmarad a Gears of Warral kapcsolatos leleplezés - ötletünk sincs egyébként, hogy mire számíthattunk volna.
1292076949

VGA 2010 - kik lesznek a győztesek?

Eseménydús éven vagyunk túl, s bár jó dolognak tartjuk azt, mikor az év legjobb játékait kell kiválasztani, az biztos, hogy ez a nemes feladat a legtöbbször nem túl egyszerű. A Video Game Awardson holnap hajnalban számos kategóriában fogják díjazni a legjobbakat: most négy kategória nevezettjeiről érkeztek kisfilmek.
1292066556

Nyakunkon az idei Video Game Awards

Szokatlan a játékiparban, hogy egy egy éjszakás buli körül ilyen felhajtást csapjanak, ám a Spike VGA joggal érdemelte ki ezt a hype-ot: egy játékosnak sem szabad kihagyni egy olyan díjátadót, ahol nem csupán az elmúlt év legjobbjainak járó elismeréseket osztják ki, hanem bemutatnak egy rakás új címet is.
1292058965

A Mass Effect 3-at jelenti ma be a Bioware

Szinte biztosnak látszik, hogy a Bioware ma esti - pontosabban hajnali - nagy meglepetése a Mass Effect harmadik része lesz, erről az EA Store-ban egy rövid időre feltűnt előrendelési lehetőség árulkodott az elmúlt órákban. A hirdetés azóta eltűnt, még szerencse, hogy a Joystiq srácai lefotózták azt!
1291900266

Képlopat a Bioware új játékának előzeteséből

A CVG munkatársai exkluzív screenshotot kaparintottak meg a Bioware legújabb játékának szombati előzeteséből, az Electronic Arts pedig megerősítette, hogy a képkocka valódi. Beindulhatnak tehát a rajongók agytekervényei, az eddigiek alapján meglehetősen komor hangulatú lesz az új projekt - bármi is legyen az.