IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover PC

A Maddox Games a konzolos kitérő után visszatér PC-re az IL-2 Sturmovik-szériával.
1595750400

Közelít az IL-2 Sturmovik: Desert Wings - Tobruk

A második világháborús repülőszimulátor szerelmesei hamarosan Afrika egein is szárnyra kaphatnak, augusztus elején érkezik ugyanis az IL-2 Sturmovik: Desert Wings - Tobruk.
1301922010

Komoly problémákkal küzd az új IL-2 Sturmovik

A múlt héten boltokba került IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover nem csak azért is kerül a figyelem középpontjába, mert a címével ellentétben egyáltalán nincs benne a szovjet repülőgépgyártás eme ikonikus gyöngyszeme, hanem azért, mivel a Ubisoft komoly teljesítménybeli gondokkal adta ki a játékot.
1300708800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezért szeretjük a tavaszt: szép az idő, ami persze minket marhára hidegen hagy, elvégre ilyenkor jut eszébe a kiadóknak, hogy illene kiadni néhány új játékot. Ez a hét egyébként is különleges, ugyanis új konzolpremierünk lesz pénteken - végre boltokba kerül a Nintendo 3DS.
1295515868

Új másolásvédelemmel érkezik az IL-2 Sturmovik

A Ubisoft a DRM helyett a TAGES másolásvédelemmel ruházza fel a március végén megjelenő IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dovert, és ezzel együtt gyakorlatilag elismerte: az állandó internetkapcsolatot igénylő védelmi rendszer megbukott, a játékosok pedig fellélegezhetnek.
1295420571

Folytatódik a PC-s IL-2 Sturmovik-sorozat

A Ubisoft bejelentette, hogy IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover címmel visszatér népszerű második világháborús repülőszimulátoruk PC-re, a fejlesztést ismét a Maddox Games végzi. Márciusban esedékes a megjelenés letölthető és dobozos formában. A helyszín ezúttal Nagy-Britannia légtere lesz.