Wipeout 2048 Vita

A Vitán is bemutatkozik a Sony liverpooli stúdiójának versenysorozata.

Lehúzták a rolót a Wipeout fejlesztői

Csaknem harminc év után bezár a Sony Liverpool. Az anyavállalat komoly átszervezésekbe kezdett az utóbbi időben, ennek egyik nagyobb elszenvedője a Wipeout-játékokról elhíresült csapat, aminek így elkaszálták a készülő, ígéretes alkotásait is. Ezzel vége egy korszaknak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Örvendetes nap ez a mai, új platformmal bővítettük a megjelenési listánkat, a héten ugyanis boltokba kerül a Sony újgenerációs kézikonzolja, a PlayStation Vita. A kütyü egy raklapnyi játékkal rajtol majd el, össze is szedtük Nektek őket, hogy képben legyetek. Persze nemcsak a Vita körül forog a világ...

Wipeout 2048 - új részletek, trailer

Ha már PS Vita, természetesen az újgenerációs handheld sem maradhat Wipeout-epizód nélkül, mely teljesen kihasználja majd a kütyü sajátos irányítási metódusait. Most egy új előzetes érkezett, illetve a többjátékos lehetőségekről s megtudhatunk ezt-azt. Mellesleg pofásan néz ki.

GC 2011: Wipeout 2048 - akcióban a PS Vita

Ugyan előzetesen arra számítottam, hogy láthatjuk majd, a gyakorlatban miként lehet nyomulni az új Wipeouttal a PlayStation Vita egyedi irányítási metódusait használva, valójában csak egy szimpla előzetest kapunk egy PS Vita kerettel. Ennek ellenére a sorozat rajongói nem fognak csalódni.

E3 2011: Melyek voltak az expó legjobb játékai?

Mint minden évben, a Game Critics Awards díjátadó keretében idén is kiválasztják az Electronic Entertainment Expo, azaz az E3 legjobb játékait. A jelöltek már megvannak, a BioShock Infinite és az Uncharted 3 kapták a legtöbb voksot - őket négy kategóriában is jelölték.

E3 2011: Bemutató előtti NGP finomságok

Bár az NGP végleges elnevezését és árazását még mindig nem fedte fel a Sony, néhány újságíró már kipróbálhatta az új konzolt és annak első játékait is. A srácok rengeteg új információval szolgáltak, igaz, ez elsősorban a játékokra vonatkozik: gigászi összeállítás következik.

Mozgás közben az NGP húzócímei

Befutott egy nagy érdeklődésre hívatott trailer a Sony jóvoltából, amely a Next Generation Portable húzócímeit gyűjti egy csokorba. Olyan játékok várhatóak, mint a Resistance, a Killzone, a LittleBigPlanet és számos más exkluzív cím. Akció közben még impozánsabban festenek.