Sesame Street: Once Upon a Monster X360

Kinect-exkluzív akció-kalandjáték készül a Sesame Street hőseinek főszereplésével. A játékon Tim Schafer és a Double Fine dolgozik.
1308751200

E3 2011: Melyek voltak az expó legjobb játékai?

Mint minden évben, a Game Critics Awards díjátadó keretében idén is kiválasztják az Electronic Entertainment Expo, azaz az E3 legjobb játékait. A jelöltek már megvannak, a BioShock Infinite és az Uncharted 3 kapták a legtöbb voksot - őket négy kategóriában is jelölték.
1307392440

E3 2011: Microsoft sajtókonferencia - LIVEBLOG

Az idei E3 sajtókonferenciáit a Microsoft nyitotta meg. A redmondiak szolgáltak ugyan újdonsággal, de meglepetésből nem volt sok, a korábbi pletykák ugyanis egytől-egyig lelőtték őket. Azért volt Halo 4, Halo HD, új Fable, Call of Duty, Gears of War, Ghost Recon és jó sok Kinect is...
1298560688

Itt a Schafer-féle Sesame Street első trailere

A Warner Bros. Games kiadta az első mozgóképet a Sesame Street: Once Upon a Monsterből, melyet Tim Schafer fejlesztőcsapata, a Double Fine hoz tető alá. Ez lesz a végtelen humorérzékéről elhíresült brigád első kinectes címe. Elmoék egy kissé bugyuta, de végtelenül színes kalandban vesznek részt.
1297861200

Kinectes Sesame Street játék jön Tim Schafertől

Ezúttal nem akármilyen projektbe vágta azt a bizonyos fejszét Tim Schafer és csapata, a Double Fine. A Warnerrel kötött megállapodás értelmében Sesame Street játékot fejlesztenek, amely ráadásul csak és kizárólag a Microsoft mozgásérzékelős kamerájával, a Kinecttel lesz irányítható.