Final Fantasy III DS, IPHONE, PSP

A klasszikus játék Nintendo DS-re készült remake-je, mely iPhone és Androidra is elkészült. A hírek szerint jön majd PSP-s változat is.
1481200081

Final Fantasy VII - csak 2018-ban jöhet a PC-s verzió

Jövőre ünnepli 30. születésnapját a Final Fantasy-sorozat és a VGLeaks információi szerint a Square Enix elképesztő mennyiségű megjelenéssel igyekszik majd a rajongókat megajándékozni.
1401131270

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha a héten több érdekes cím is megjelenik, valószínűleg a többségetek fantáziáját már a Watch Dogs izgatja. Kitartás, már csak ezt az éjszakát kell átvészelni valahogy, utána lehet hackerkedni!
1397984400

PC-re is megjelenhet a Final Fantasy III

Ha minden jól megy, hamarosan újabb Final Fantasy-epizódot kapnak a PC-sek, méghozzá a Final Fantasy harmadik részének képében. Ne is álljunk meg itt, ha szabad kérni!
1343746800

Ouyára is jön a Final Fantasy III

Az Ouyával kapcsolatban a szakértők egyik legnagyobb félelme, hogy a konzolhoz külön alkalmazásbolton keresztül lehet majd megvásárolni a játékokat, így kétséges, ki fogja támogatni az új gépet. Nos, a Square Enix már biztosan, launchra kész lesz a Final Fantasy III.
1341044782

Androidon is játszható a Final Fantasy III

Androidos okostelefonokra és tabletekre is megvásárolható a Final Fantasy III. No persze nem az eredeti változat, hanem a remake, de nem is sajnáljuk: a korábban megjelent kiadások alapján remek programmal van dolgunk, ha túltesszük magunkat a szokásosnál borsosabb áron, remek mókában lesz részünk!
1298364600

Érkezik iPhone-ra a Final Fantasy III

Az egyik dolog, amiért a PSP-t nagyon szerettük, az a retro játékok áradata. S habár a Sony kütyüje még mindig nagyon népszerű, az új őrület az az iPhone, amire egyre több klasszikus modern átirata érkezik. A Square Enix most a Final Fantasy harmadik epizódját szeretné elhozni az okostelefonra.