PC-re is megjelenhet a Final Fantasy III

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 20.
  • Hír
Link másolása
Ha minden jól megy, hamarosan újabb Final Fantasy-epizódot kapnak a PC-sek, méghozzá a Final Fantasy harmadik részének képében. Ne is álljunk meg itt, ha szabad kérni!

A Final Fantasy III életútja mindenképpen kalandos volt, a Nintendo DS-remake megjelenése előtt csak japán, famicomos verzió létezett belőle, és csak később indultak meg a történések körülötte, de akkor nagyon: készült belőle iOS-es, androidos, PSP-s, ouyás és Windows Phone-os változat is.

És ha minden jól megy, jön a PC-s is: a német korhatár-besorolásokért felelős USK honlapja szerint már bevizsgálták a windowsos Final Fantasy III-at, így csak idő kérdése, hogy a Square Enix is megerősítse a létezését.

Ez lenne az előszele annak, hogy PC-sedik a Final Fantasy-sorozat?

6.
6.
kredencferenc
Famicom? Nem SuperNintendo-ra volt ez véletlenül? Vagy csak később kiadták arra is? A Chrono Trigger-t újíthatnák már fel valami 3D-s grafikus motorra.
4.
4.
azureknight0715
Ez szép meg jó, de én jobban örülnék pl egy X-nek, vagy egy dirge of cerberusnak, de még a XII-öt is szívesen fogadnám nem beszélve az új részekről. A III-at max egy fanatikus fogja megvenni.
3.
3.
Split
Na nem mintha nem értékelném, és különben is szép tendencia ez, de pont a hármat (gondolom az amerikai számozást vették alapul) küldik ki, amit már boldog-boldogtalan (vagy mondjam úgy, hogy magára valamit is adó gamer?) emulátorral szénné játszott? Értékelem a lépést, de pénzt nem adok érte.

Viszont az új, az a next-gen verzió (ami már current-gen), na az már más tészta! :D
2.
2.
MadDragon
Ez most tényleg a 3. vagy a 6. rész(mert eredetileg volt egy kis keverés a nem exportált részek miatt)?
1.
1.
Habbobitas
Nagyon helyes. Minél több pc-s portot kérnék szépen.:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...