Iron Brigade X360

Tim Schafer és népi zenekara egy Xbox Live Arcade címmel tér vissza, melyben hatalmas robotokat irányítva zúzhatjuk le a támadó idegenek arcát.
1315814400

Jogi vita miatt új címet kap a Trenched

A Microsoft és a Double Fine legújabb játéka, a letölthető formában érkező Trenched Amerikában már rég megjelent, Európában azonban a hónap végére csúszott a premier. Az ok egyszerű jogi vita volt, mint kiderült, egy ehhez kísértetiesen hasonló címet már levédettek az öreg kontinensen.
1308751200

E3 2011: Melyek voltak az expó legjobb játékai?

Mint minden évben, a Game Critics Awards díjátadó keretében idén is kiválasztják az Electronic Entertainment Expo, azaz az E3 legjobb játékait. A jelöltek már megvannak, a BioShock Infinite és az Uncharted 3 kapták a legtöbb voksot - őket négy kategóriában is jelölték.
1308580200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Főleg a horrorrajongók és a kifacsart világok szerelmesei örülhetnek a héten, hamarosan ugyanis két olyan cím is megjelenik, amelyik ebben a kategóriában domborít majd. A F.E.A.R. harmadik részében Paxton Fettel és Point Man küzd Alma ellen, a Shadows of the Damned pedig a pokolba hív meg minket.
1299153600

GDC 2011: Trenched - a Double Fine új játéka

Eddig sem szűkölködött érdekességekben az idei Game Developers Conference, ám Tim Schafer a végére hagyta az egyik legjobbat. Az úriember bejelentette a Double Fine új játékát, ami kizárólag Xbox Live Arcade-re jelenik meg, és a kedvcsináló alapján igen-igen keménynek tűnik.