Iron Brigade X360

Tim Schafer és népi zenekara egy Xbox Live Arcade címmel tér vissza, melyben hatalmas robotokat irányítva zúzhatjuk le a támadó idegenek arcát.
1680625844

Ezek a címek jönnek áprilisban az Xbox Game Pass-be

Bejelentették az Xbox Games Pass-játékok első hullámát, mától már el is érhető a szolgátatás keretében a Loop Hero, de hamarosan jön az Iron Brigade és a Ghostwire: Tokyo is.
1450375209

A Fable 3 és a Halo: Reach is jön Xbox One-ra

Az ígéreteknek megfelelően a Microsoft 16 új visszafelé kompatibilis címet jelentett be Xbox One-ra. A következő körben olyan Xbox 360-as játékokkal nyomulhatunk, mint a Fable 3, a Halo: Reach vagy éppen a Kane & Lynch 2.
1383328800

Íme, a Gold-előfizetők novemberi ajándékai

A Microsoft menetrendszerűen leplezte le az Xbox Live Gold-előfizetőinek szóló Games with Gold akció legfrissebb ajándékait: november folyamán két kisebb kaliberű XBLA-cím jelenti a felhozatalt.
1368442840

A Double Fine visszaszerezné a régi játékait

Tim Schafer jobban alszik éjszakánként, ha csapatánál tudhatja korábbi játékaik jogait. Mint ismert, a THQ csődje után a Nordic Gameshez került a Stacking és a Costume Quest, de szerinte házon belül jobb helyük lenne.
1355558426

Schafer: a kis stúdiókat eltiporja a next-gen

A Double Fine alapítója, a mindig jó kedélyű Tim Schafer ezúttal aggodalmát fejezte ki a közelgő next-gen platformokkal kapcsolatban, mert szerinte a kis stúdióknak nincs biztos helyük az új konzolokon.
1354021209

Amnesia Fortnight – itt vannak a döntős alkotások

A Double Fine felfedte az Amnesia Fortnight négy legtöbb szavazatot kapott alkotását. A játékosok ezeket a címeket szeretnék viszontlátni kézzel fogható formában, Tim Schafer csapata kimerítő két hét elé néz.
1353412809

Szavazz a Double Fine következő játékára!

Tim Schafer idén is a rajongók segítségét kéri egy roppant fontos kérdés megválaszolásában. Az Amnesia Fortnight projekt keretében a műértő gamerek dönthetik el szavazatok formájában, hogy melyik legyen a Double Fine következő játéka. A négy legígéretesebb alkotás megvalósulhat.
1331722800

3,3 millió gyűlt össze Schafer kalandjátékára

A Kickstarter történetének legnagyobb sikere Tim Schafer és a Double Fine kalandjátékprojektje. A fejlesztésre egy hónap alatt 3,3 millió dollárt dobtak össze a rajongók. Brian Fargo közben már a Wasteland folytatására kéri a pénzt a néptől, és egyelőre jól megy neki.
1318939217

DLC-t kap az Iron Brigade

Nem unatkozik mostanság a Double Fine: a napokban jelent meg tőlük az új Szezám utca-játék, de a nemrégiben bemutatkozott arcade játékaik is egy-egy letölthető tartalommal bővülnek a közeljövőben. A korábban Trenched néven ismert Iron Brigade-hez négy új küldetés érkezik majd és egy új főellenség..
1318237200

Több játékot is leleplezhet a héten a Doube Fine

A Brütal Legend óta csak apróságokon dolgozik Tim Schafer és csapata, s a jelek szerint apróságokkal is folytatják, ugyanis a héten több címet is terveznek leleplezni, és ezekkel együtt összesen hat játékot mutogatnak majd a sajtónak. Kezdhetünk izgulni?