Hawken PC, PS3, X360

A Los Angeles-i Adhesive Games robotos akciójátéka bitang jól néz ki!
Típus: Akció, FPS, Multiplayer, Robotos

Lehúzza a rolót a Hawken PC-s változata

Tegnap óta nem vásárolhatunk friss tartalmakat a játékhoz, a jövő év elején pedig a szervereket is lelövik a fejlesztők. A bejelentés kifejezetten a PC-s változatra vonatkozik, úgy tűnik, konzolokon biztonságban van a játék.

E3 2017: Ingyenes játékok a Mixer mellé

Ha figyelemmel kísérted a Microsoft tegnap esti konferenciáját, bizonyára észrevetted, hogy a vállalat egyre többet emlegette a Mixer nevű játékstreaming-szolgáltatását. Ha az Xbox-fiókodat összekapcsolod vele, grátisz játékokat kapsz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha a héten megjelenő játékok mennyiségén nem is érezni, egyértelmű, hogy kezdetét vette az uborkaszezon. A kínálat javarészt a steames indie-kből áll, csak egy-két nagyobb cím akad közöttük.

Dátumot kapott a konzolos Hawken

Az idei E3-on erősítették meg, hogy PS4-en és Xbox One-on is megjelenik a free-to-play mechaszimulátor. Most már pontosan tudjuk, hogy mikor csaphatunk le rá, ráadásul egy előzetest is megnézhettek róla.

E3 2016: Konzolokra tart a Hawken

Igaznak bizonyultak a szóbeszédek, tényleg jön Xbox One-ra és PS4-re a multiplayerre kihegyezett free-to-play Hawken. Valamikor nyár végén indulnak harcba a mechák. Erről is mutatunk egy trailert.

Xbox One-ra tart a Hawken?

Két éve jelent meg PC-re a mechás online akciójáték, de úgy látszik, az új tulajdonos még egy kört fut vele. Minden jel szerint Xbox One-on is tiszteletét teszi a Hawken, legalábbis ha a szóbeszédek igaznak bizonyulnak.

Új tulajdonosnál a Hawken jogai

Emlékeztek még a Hawkenre? A játékra, melyben a Call of Duty multijának legjobb pillanatai találkoztak a MechWarrior mechás élményeivel? Úgy tűnik, most új életet lehelnek projectbe.

Hawken próbamenet

Egy harci gép és egy vérprofi pilóta sokra viheti ebben a szakmában. A gép adott, már csak a pilóta hiányzik. Megvan benned, ami szükséges? A Hawken segít benne, hogy jól odapörkölhess ellenségeidnek.

Free-to-playre váltott a Hawken

Az óriásrobotos MMO-ért immáron nem kell fizetnünk a Steamen. A Hawken csupán három hétig volt fizetős termék, igaz, a kiegészítő tartalmaknak továbbra is ára van. Ettől függetlenül bárki kipróbálhatja a játékot.

Előzetest kapott a Hawken

Mint arról korábban beszámoltunk, ma veszi kezdetét a Hawken nyílt bétatesztje, ennek apropóján a játék fejlesztői új előzetest dobtak össze a multiplayerre kihegyezett mechás címhez.