Free-to-playre váltott a Hawken

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 11.
  • Hír
Link másolása
Az óriásrobotos MMO-ért immáron nem kell fizetnünk a Steamen. A Hawken csupán három hétig volt fizetős termék, igaz, a kiegészítő tartalmaknak továbbra is ára van. Ettől függetlenül bárki kipróbálhatja a játékot.

A Hawken február közepén jelent meg a Steam Early Access programjában, de csak három hétig kellett fizetni érte, a játék mostantól free-to-play modellre váltott. Ez persze nem azt jelenti, hogy a mechás cím elkészült volna, továbbra is bétafázisban leledzik.

Az Adhesive Games alkotása egyelőre csak PC-n elérhető, ráadásul kizárólag letölthető formában. Az Unreal Engine 3-at használó produktumot a többjátékos mókára hegyezték ki, s bár egy leheletnyi történettel is felvértezték, azért a zúzáson van a hangsúly.

Ha nem lenne elég az ingyenes alapjáték, akkor a kiegészítő tartalmakért továbbra is fizethetünk, sőt mi több, kedvezményes áron juthatunk hozzá limitált ideig a teljes Nemesis bundle-höz.

8.
8.
Giggsy
#7: Pedig ez egyértelmű. Azért, mert Mechwarriorból az utolsó értékelhető rész minimum tíz éves, de ezzel még szerintem alá is taksáltam a dolgot. A Titanfall meg aktuálisan futó, menő cím (bár engem eléggé hidegen hagy, de ez egyéni szoc probléma)
7.
7.
Chullent
Érdekes, hogy mindenkinek a Titanfall ugrik be. A Mechwarrior senkinek eszébe se jut, pedig pár évvel régebbi...
6.
6.
abydos
#5: Mivel 2013 óta ingyen játszható, nem csoda :D Csak sajna tényleg nem hallott róla senki addig, amíg nem ment Steamre. De így azért öröm látni, hogy mennyire felkapott lett.
5.
5.
Obiwan HUN
Hát én spec. előbb hallottam erről anno, mit a Titanfall-ról. :)
4.
4.
Stranger
Nem értem, hogy az ilyen F2P játékok miért nem kapnak akkora hype-ot. A sok retardált már szenved is, hogy "titanfall copy", mert még életében nem hallott erről a játékról...
3.
3.
Cristiano
2.
2.
abydos
Világ életében ingyenes volt a játék, csak az a 3 hét az volt, amíg átállt Steam rendszerre. Akinek előtte volt accountja, az a 3 hét alatt is ingyen játszott...
1.
1.
simon 555
Csak steamen volt fizetős?
Mert mintha haverom ingyen töltötte volna le még valamikor ősszel :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...