Dragons Dogma PS3, X360

Nyitott világú akció-szerepjáték a Capcomtól, melyben egy óriási sárkány leölésére indulunk harmadmagunkkal.
1334729786

Dragon's Dogma - újabb trailer, demó dátum

A sárkány és a pulyka keverékével gyűlik meg a baja hőseinknek a Dragon's Dogma új előzetesében. A mesebeli lény úgy küzd, mint egy óriásgyík, csapatunknak minden trükköt be kell vetnie, hogy jobblétre szenderítse. Jövő héten érkezik a kipróbálható változat.
1334584838

Dragon's Dogma - ragadd meg az ellenséget!

A legújabb játékmeneti videóból tudjuk, hogy a Dragon's Dogma harcrendszerében olyan képességgel rendelkezünk, mellyel felmászhatunk az óriási szörnyetegekre, de a kisebb példányokat is megragadhatjuk, hogy saját kisded játékainkhoz használjuk fel őket.
1334415617

Képregényes trailer a Dragon's Dogmához

A Capcom stílusos formában tárgyalja ki a várva-várt szerepjátéka háttértörténetét, mely úgy néz ki, mint egy animált képregény. Kétségtelen, hogy ebben az évben is el leszünk árasztva remek RPG-kkel. Jelen darab nem nélkülözi a misztikumot, a drámát és persze a sárkányokat sem.
1334124039

Dragon's Dogma - az ogre és az élőholtak

A Capcom most sem szűkölködik látnivalókat tekintve, a Rómában tartott házi rendezvényéről futottak be új kedvcsinálók a Dragon's Dogmából. A friss képeken és videókon láthatunk óriási ogrékat és élőhalottakat is - hőseink alaposan megizzadnak a harc során.
1332140428

Dragon's Dogma - előzetesen a kazamaták

Minden magára valamit is adó szerepjáték bővelkedik rejtélyes dungeonökben, melyeket az önjelölt hősök térképezhetnek fel. Rengeteg rejtély, eldugott kincs és elfeledett szörnyeteg vár arra, hogy egy bátor valaki végre felfedezze őket. A Capcom RPG-je új trailert kapott.
1331542828

Dragon's Dogma - csatlósokkal szép az élet

A Capcom készülő szerepjátékában nagy hangsúly lesz a társainkon, hiszen még a legnagyobb hősök sem vágtak neki egyedül a kalandoknak. A rendszer érthető és logikus: ha egy AI által irányított csatlóst levernek, vagy gyengének bizonyul, bármikor fejleszthetjük képességeit.
1330968609

Dragon's Dogma - sárkányölés felsőfokon

Vadiúj előzetessel kedveskedett nekünk a Capcom a május végén boltokba kerülő nyílt világú szerepjátékából. A Dragon's Dogma hű marad a nevéhez és sárkányölőként tetszelgünk majd a hős szerepében. Nem unalmas már a szárnyas gyíkok vérét ontani? Természetesen nem.
1330599600

Mi is megkapjuk a Dragon's Dogma demót

A Capcom megerősítette, hogy Japán után Európa is megkapja a Dragon's Dogma demóját, ami ráadásul nem csak egy egyszerű próbaváltozat lesz: az ott létrehozott karakterünket átvihetjük majd a teljes játékba, ott folytatva vele a történetet. Hogy mikor, azt egyelőre nem tudni.
1328441534

Dragon's Dogma - a kósza és a mágus

Belém csapott a felismerés, hogy a Dragon's Dogma bizony istentelenül jól néz ki. Legalábbis a most kiadott videók alapján, melyben a mágus és a kósza különböző képességeit láthatjuk akció közben. Úgy néz ki, a The Elder Scrolls V: Skyrim után sem fogunk unatkozni.
1328036419

A Resident Evil 6 demójával jön a Dragon's Dogma

Az ígéreteknek megfelelően a Capcom kiadta a Dragon's Dogma sztori-előzetesét, ám a kiadó nem volt rest két finom hírrel is megspékelni a sajtólevelét. Megerősítette a játék megjelenési dátumát és azt is elárulta, hogy a Dragon's Dogma mellé megkapjuk a Resident Evil 6 demóját - legalábbis a kódot hozzá.