Dragon's Dogma - újabb trailer, demó dátum

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 18.
  • Videó
Link másolása
A sárkány és a pulyka keverékével gyűlik meg a baja hőseinknek a Dragon's Dogma új előzetesében. A mesebeli lény úgy küzd, mint egy óriásgyík, csapatunknak minden trükköt be kell vetnie, hogy jobblétre szenderítse. Jövő héten érkezik a kipróbálható változat.

Az óriáspulyka egy baziliszkusz hevességével küzd, s nagyban hasonlít az utóbbi lényre. Nem tudni, miért bőszítették fel annyira hőseink, de nem is ez a lényeg - a parti talán csirkepörköltre vágyik galuskával? A harc ennek megfelelően feszes és iszonyú látványos.

A Dragon's Dogma demója április 24-én érkezik Xbox Live-ra, az európai PSN-re pedig 25-én fut be. Két kasztot próbálhatunk ki benne, a Fightert és a Stridert, egy-egy pálya vár ránk, s a végén egy főellenséget is le kell gyilkolnunk. Már várjuk!

12.
12.
metercsiken
Remélem tényleg jó lesz!?
Egyébként az eddig látottak alapján JÖHET!
11.
11.
Dark_Temptation
10.
10.
Yanez
Mekkora mázli,hogy lesz demó is.Igy mindenki meggyőződhet,hogy tuti megveszi.Várós!
9.
9.
p3ti
#2: Detto . Én is így vagyok vele . A sok trailer alapján nagyon tetszik a játék, de jó lesz, hogy a demoba azért meg tudjuk lesni mennyi igaz belőle gameplayileg . Aztán majd el dől hogy beszerzős vagy sem . Bár a capcom a kiadó , ami nekem mindig egy kisebb garancia arra hogy annyira nem lehet rossz . Persze ők is adnak ki néha félre sikerült játékot
8.
8.
HerodPK
BXL live szóval csak multiban tolhatom a neten...:((((( pedig engem is nagyon érdekel de Xbox csak hobibol van mert annyira fájt régen a szivem sok game miatt ami csak xbox ra jött hogy beszereztem 1 et...
de live ra sosem perkáltam elo:S
7.
7.
sleki666
Itt van róla egy elég komoly kedvcsináló:

http://playstationcommunity.hu/note/7128
6.
6.
Gaboo77
#5: Hát ha nagy lesz a sikere akkor igen.
5.
5.
szerintetek van arra esély, hogy idővel kiadják esetleg PC-re is?
2.
2.
Gaboo77
Na jöjjön az a demó, mert ha ott meggyőznek, akkor egy vevővel többet tudhatnak a magukénak. Számomra ez vagy hatalmas játék lesz, vagy hatalmas csalódás. Remélem az csak a béta miatt volt, hogy játék közben folyamatosan ki vannak rajzolva kontroller gombjai a képernyőre, mert az valami hihetetlen béna hatást keltett számomra.
1.
1.
herrluciff
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...