Dragons Dogma PS3, X360

Nyitott világú akció-szerepjáték a Capcomtól, melyben egy óriási sárkány leölésére indulunk harmadmagunkkal.
1348223441

TGS 2012: Jön a Dragon’s Dogma: Dark Arisen

A Tokyo Game Shown lehullt végre a lepel a Dragon's Dogma nagyszabású kiegészítőjéről, amely a Dark Arisen alcímet kapta. A jövő évben Xbox 360-ra és PS3-ra megjelenő expanzióban ott folytathatjuk a kalandokat, ahol abbahagytuk. Képekkel és előzetessel szolgálhatunk.
1340617502

Dragon's Dogma - jól viszik, folytatások jönnek

Míg a Kingdoms of Amalur nem ment el annyi példányban, hogy megmentse a stúdiót, egy másik, szintén teljesen új címre épülő fantasy játék, a Dragon's Dogma egész jól teljesít. A kiadó szerint a játék egy remek franchise-alappá nőtte ki magát, így jöhetnek a folytatások.
1339869600

Az Egyesült Államokban is tarolt a Diablo III

Noha nem igazán nem szoktunk foglalkozni a külföldi játékeladási toplistákkal, most kivételt teszünk. Az NPD Group májusi statisztikái szerint az Egyesült Államokban a Diablo III volt a legkeresettebb videojáték, ami azért is érdekes, mert az USA-beli játékosok egyébként nem nagyon vesznek PC-s címeket.
1338712256

Dragon’s Dogma teszt

Talán soha nem voltak még olyan közel a japánok ahhoz, hogy meghódítsák a nyugatot. Korábban elképzelhetetlen volt, hogy a szigetországbéli belterjes ipar elsősorban a külföldi igényeket tartsa szem előtt, manapság pedig ez a nívó. Nyitott világ és sárkányok, remek harcrendszer – ez a Dragon’s Dogma.
1337710898

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Több nagy címmel is gazdagodunk a héten, ráadásul ha minden igaz, lehetőségünk is lesz velük játszani, mert az időjárás nem ígér túl sok jót a következő néhány napra. A játékkiadók a legjobb időjósok, érkezik az új Ghost Recon, a legutóbbi DiRT és a Dragon's Dogma is.
1336752000

7 milliós eladást vár a Capcom a Resi 6-tól

Nagy elvárásai vannak a Capcomnak a Resident Evil 6-tal kapcsolatban, az újjáélesztett Devil May Cryjal kapcsolatban azoban jóval kevesebbet remélnek. Továbbra is kérdés, hogy az átalakított Dante képes lesz-e meghódítani a régi rajongókat.
1336629634

Dragon's Dogma - sárkányölő traileráradat

Az Ur-Dragon egyfajta challenge-t takar, amit online, vagy single-ben is tolhatjuk. Egy bitang nagy sárkányt kell legyűrnünk benne a csatlósainkkal vállvetve. Igazi kooperatív élmény - de vajon Te méred rá a halásos csapást? Fejlesztői naplónk és launch trailerünk is van.
1336465812

Dragon's Dogma - fejlesztői napló a döntésekről

A Capcom immáron a második fejlesztői naplóval jelentkezett a Dragon's Dogma kapcsán, mely ezúttal a játékosok választását mutatja be számos aspektuson keresztül. Lényegében mi magunk is formálhatjuk a játék nyílt világát. Azért a harcról sem feledkeznek meg.
1335438026

Dragon's Dogma - itt az első fejlesztői napló

Befutott a napi Dragon's Dogma adagunk is - ezúttal a fejlesztés kulisszatitkai közé pillantunk. A nyúlfarknyi demó után jóleső érzéssel adózunk a Capcom ambiciózus projektje előtt. Amit láttunk az meggyőző volt, szóval tényleg hihetünk a srácoknak. Nem sok van hátra a megjelenésig.
1335348026

Dragons Dogma - fő a változatosság

A Sony Japan újabb videóval örvendeztette meg a Dragons Dogma leendő vásárlóit - ha már a demó nem lenne elég. Az újabb kedvcsináló különböző jeleneteket hangsúlyoz: lesz harc, séta a városban, dumálgatás a helyiekkel és követőink kiválasztása. Sok a tennivaló, s a játékmenet változatos.