Dead Rising 2: Off the Record PC, PS3, X360

Mi lett volna akkor, ha a Dead Rising 2 főszereplője nem Chuck Green, hanem Frank West lett volna? Most kiderül!
1318357742

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is akad majd játszanivaló, a begőzölt zombirajongóktól a benzingőz szerelmesein át az önjelölt pilótákig mindenki megtalálhatja a számítását az elkövetkezendő napokban. Jön a Dead Rising 2 alternatív felvonása, az Ace Combat legújabb epizódja és a Forza 4 is.
1317880986

Dead Rising 2: Off the Record - itt a launch trailer

Nincs megállás zombifronton: a Capcom a jövő héten bocsájtja útjára a Dead Rising 2 spin-offját - főszerepben a legelső játék hősével, Frank Westtel. Ennek örömére máris új előzetessel gazdagodhatunk, melyben a játék igazi szellemisége is visszaköszön: alkoss, harcolj és élj túl.
1314446454

Dead Rising 2: Off the Record - homokozzunk!

A Capcom lerántotta a leplet az új Dead Rising 2 spin-off Sandbox játékmódjáról, melyben nem leszünk határok közé szorítva, szabadon járhatunk-kelhetünk a zombiktól sújtott veszedelmes helyszínen. Egész Fortune City Frank West rendelkezésére áll időkorlátok nélkül. Képek és videónk is van belőle!
1313164816

Dead Rising 2: Off the Record - a hiányzó évek

Frank West, a Dead Rising első részének hőse bemutatja nekünk, mivel is ütötte el az időt az Off the Recordig. A fotóriporter nem unatkozott az évek során, foglalkozásának és hobbijának élt. Ősszel teljes erőbedobással irthatjuk vele a zombikat újra, minden lim-lomot fegyverként felhasználva.
1311318032

Dead Rising 2: Off the Record sokkoló kedvcsináló

Szó sincs arról, hogy a Dead Rising 2 szakít a hagyományokkal, és elsősorban a rémisztgetésre megy rá, ez már napjaink zombis filmjei után lehetetlen vállalkozás. Inkább szorítkozzunk a "sokkolás" szó földhözragadtabb jelentésére, hiszen az új videóban egy remek játékszer, a sokkoló kapja a főszerepet.
1310974214

Sokkal több zombi a Dead Rising 2 mellékágában

Nem hinnénk, hogy egy játék nagyszerűségét az ellenfelek száma mutatná meg, a Capcom Vancouver mégis elárulta, hogy a Dead Rising 2 soron következő mellékágában, az Off the Recordban 30 százalékkal több zombit gyilkolhatunk le, mint korábban. Hűha, ez tényleg nem semmi.
1307551365

E3 2011: Vidámparki mulatozás a Dead Risingban

A Dead Rising 3-ra még várni kell, a Capcom minden pénzt ki akar csikarni a második részből: a Dead Rising 2 alapjáték már kibővült két DLC-vel, ősszel pedig egy spin-off epizódot is kap majd, amelyben az első Dead Rising főhősével, Frank Westtel irthatjuk majd a zombisereget.
1305382418

Pletyka: jövő novemberben érkezik az MGS: Rising

A minap bejárta a netet egy lista, amely állítólag a GameStop megjelenési dátumait foglalja össze. A dokumentumon olyan nevek kaptak helyet, mint a Metal Gear Solid: Rising, az Aliens: Colonial Marines, az új Tomb Raider, a Saints Row: The Third vagy éppen a Final Fantasy XIII-2.
1305104400

Gyengébb eladásokat várnak az új Resident Eviltől

A Capcom a pár nappal korábban közölt pénzügyi helyzetjelentése után azt is bejelentette, hogy melyik sikervárományos címtől milyen eladásokat vár. Érdekes, hogy a Resident Evil: Operation Raccoon City-től fele annyi eladott példányt remél, mint az ötödik résztől.
1304942448

A Capcom először elutasította a Dead Risingot

A japán kiadó egykori fejlesztési vezetője, Keiji Inafune, a Mega Man atyja elhintett pár érdekességet korábbi munkáltatója, a Capcom háza tájáról. Tőle tudjuk azt, hogy a cég korábban a csak a folytatásokra rendezkedett be, és meglehetősen szkeptikusan állt az új címek elé. Szerencse, hogy a Dead Rising megjelenhetett.