Dead Rising 2: Off the Record PC, PS3, X360

Mi lett volna akkor, ha a Dead Rising 2 főszereplője nem Chuck Green, hanem Frank West lett volna? Most kiderül!
1425394852

Nézzünk bele a Dead Rising: Watchtowerbe!

Egy közel kétperces klipet kaptunk az élőszereplős Dead Rising-filmből. Az már szinte biztos, hogy a március végén érkező adaptáció erőszakos lesz, ám a játékokra jellemző humor is visszaköszön benne.
1422007200

Itt az első trailer a Dead Rising-filmhez

Bő két hónap múlva adják ki a Dead Rising filmváltozatát, a Watchtowert, így épp ideje volt, hogy belenézhessünk végre. Az első trailerben Rob Riggle Frank West-alakításából is kapunk egy kis ízelítőt.
1421330452

Tavasszal jön a Dead Rising-film

Már nem kell sokat várnunk a Dead Rising: Watchtowerre. lévén márciusban landol a Sony streaming szolgáltatásán, a Crackle-en keresztül. A film később más digitális szolgáltatóknál és fizikai formában is feltűnik majd.
1413878400

Ki lesz Frank West a Dead Rising-filmben?

A készülőfélben lévő Dead Rising-filmnek ugyan nem Frank West lesz a főszereplője, a legfrissebb hírek szerint azért ő is feltűnik majd az adaptációban, és nem más fogja alakítani, mint Rob Riggle.
1412163000

A rajongóknak szól majd a Dead Rising-film

Azt már tudjuk egy ideje, hogy film készül a Dead Rising alapján, és augusztusban már a rendező kilétére is fény derült. Most ő beszélt egy kicsit a munkájáról, elmondta, milyen koncepció mentén készül az adaptáció.
1403348400

Film készül a Dead Rising alapján

Film készül a Dead Rising-sorozat alapján, azonban a trendeknek megfelelően ez sem kerül mozikba, a Sony egyik filmes szolgáltatásán keresztül kezdik el majd terjeszteni. Négy főszereplője lesz.
1393857000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét a South Park-rajongóké, és pont: pénteken landol a boltok polcain a várva-várt South Park: The Stick of Truth, amiben a bogyókák szerepjátékos kalandjaiba keveredünk majd.
1390557600

Úton a The Dead Rising Collection

Ha eddig kimaradt volna a Dead Rising-sorozat, de mindig azon agyaltál, hogy belevetnéd magad a végtelen zombihentelésbe, akkor jó hírrel szolgálhatunk: érkezik egy kollekció, amivel egyszerre pótolhatod az összeset.
1323450000

Kaliforniában játszódik a Dead Rising 3?

Ha hihetünk a pletykáknak, a Capcom befejezte a Dead Rising 2 kiszipolyozását, és végérvényesen a harmadik rész felé vette az irányt: a híreszelések szerint készül a valódi folytatás, amiben új főhőst és egy kaliforniai várost kapunk majd. Persze a Capcom nem reagált a szóbeszédekre.
1321362627

Dead Rising 2: Off the Record teszt

Találós kérdés következik! Ki a világ legvagányabb fotóriportere, aki mellékállásban zombik felszeletelésével foglalkozik? Természetesen Frank West – szerencsére a Capcom is jól tudta ezt: a Dead Rising 2 mellékágában visszahozza eme szeretett hőst, a rajongók legnagyobb örömére.