Need for Speed: The Run , 3DS, PC, PS3, X360

Folytatódik a Need for Speed-sorozat. A Black Box által fejlesztett játék megint sztoriközpontú lesz, ahogy azt megszokhattuk.
1342004450

Hírek az NFS és a God of War filmekről

Két, videojátékos vonatkozású fülest kaptunk Hollywoodból. Az első hírmorzsa a Need for Speed mozival kapcsolatos, amelyről már pontosan tudjuk, hogy mikor kerül a filmszínházakba. A másik kiszemelt a God of War film, melynek forgatókönyvébe a Fűrész készítői nyúlnak bele.
1340374028

2014-ben jön a Need for Speed-film

Egy ideig pletykáltak róla, egy ideig halogatták, most azonban úgy tűnik, végleg sínre került a Need for Speed filmes változata. Az anyagot a DreamWorks készíti, és Steven Spielberg ígérete szerint 2014-ben fog megjelenni. Ráadásul nem a játékokat veszi majd alapul.
1340119831

EA: a Frostbite 2 a következő generációra szól

A DICE korábbi vezérigazgatója, ma EA fejes, Patrick Soderlund szerint a Battlefield 3 és a Medal of Honor: Warfighterért felelős technológiát igazából a next-gen hardverekre tervezték a kezdetek óta, attól függetlenül, hogy a fogyasztók már rátehették a kezüket. A jéghegy csúcsa még csak most jön.
1338192010

E3 2012: Egyre biztosabb az új NFS: Most Wanted

Meglepett minket a Twitch.TV E3-as menetrendje, ami már most lelőtte a poént: minden jel szerint az EA június 4-én rántja le a leplet a Need for Speed: Most Wanted 2-ről. A műsor kerek-perec felvetette, hogy mire számíthatunk egy hét múlva. Természetesen mindez még mindig pletyka.
1334838659

Úton a Need for Speed: Most Wanted 2?

Egy dél-afrikai illetőségű kiskereskedő, a BT Games felvette listájára a Need for Speed: Most Wanted 2-t, ami már a második eset a cég történetében. Nem sokkal azután, hogy biztosra veszi a Dead Space 3 készültét, már a következő Need for Speedről pletykál. Itt vannak a részletek!
1334307648

Need for Speed filmadaptáció készülhet

A pletykák szerint az Electronic Arts arra törekszik, hogy tető alá hozzon egy mozifilmet a Need for Speed alapján. A jelentések arról szólnak, hogy a kiadó már fel is kereste John Gatins producert, hogy dolgozzon ki egy filmet a fékevesztett autóversenyek világában.
1331031600

GDC 2012: Új stúdiót nyit az Electronic Arts

Az Electronic Arts a Game Developers Conference falai között jelentette be, hogy hamarosan új stúdiót nyit Svédországban, ami ráadásul némileg kötődik is majd a kiadó másik svéd csapatához, a Battlefield-fejlesztő DICE-hoz: a göteborgi csapat olyan játékokkal foglalkozik majd, amiket a Frostbite 2 hajt.
1329129000

Már két előfizetői kártya is van a hazai toplistán

Már azt hittétek, hogy nem, pedig de. A Star Wars: The Old Republic 60 napos előfizetői kártyája is felkerült a hazai játékeladási toplistára, illetve eddig is ott volt, azonban a legjobb tíz közé csak most küzdötte be magát. Fej-fej mellett versenyzik a BioWare és a World of Warcraft.
1327932195

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Ez már szinte gyanús, a hazai játékeladási toplistákat még mindig a Battlefield harmadik része vezeti, aminek persze mi nagyon örülünk, hiszen imádjuk a játékot. A DICE FPS-e minden platformon nagyon népszerű, de egyértelműen a PC-s verzió volt az, ami tarolt itthon.
1326207195

Megint a Battlefield 3 vezeti a hazai toplistát

Visszatért a Battlefield harmadik része, az előző heti bronzérmes eredményt aranyra váltotta, s így maga mögé utasította a Call of Duty: Modern Warfare 3-at és a FIFA 12-t is. Nagy meglepetések persze nincsenek, de az ünnep lecsengésével gőzerővel robog vissza a World of Warcraft feltöltőkártya.