Need for Speed: The Run , 3DS, PC, PS3, X360

Folytatódik a Need for Speed-sorozat. A Black Box által fejlesztett játék megint sztoriközpontú lesz, ahogy azt megszokhattuk.
1319094000

Miért Frostbite 2 dolgozik az NFS: The Runban?

A Need for Speed: The Run nem csak az első versenyjáték, amelyik a Frostbite 2.0 engine-t használja, hanem az első olyan eset, amikor nem egy DICE által fejlesztett anyag használja a motort. De miért volt rá szükség? Nos, a fejlesztők szerinta hollywoodi élmény miatt.
1318960800

Christina Hendricks a Need for Speed: The Runban

Eddig sokszor írtunk már arról, hogy a Need for Speed: The Run főszereplője a barátnője megmentéséért vág bele az Egyesült Államokon átívelő hatalmas és veszélyes versenybe. Azonban nyilván az egész semmit nem érne, ha a szóbanforgó leány valami bányarém lenne. Szerencsére nem ez a helyzet.
1318492849

NFS: The Run - helikopterek, jön a kedvesem

Mindig az a fékevesztett hajsza: a mai arcade autós címekben már nem elég a fair küzdelem, a békés körözgetés, a játékgyártók úgy próbálják csukva tartani az ásításra kész szánkat, hogy olyan akciófilmes vonatkozásokkal rakják teli portékájukat, amire megdobban a szívünk. Ez lett az NFS-sel is.
1317486600

A Modern Warfare 3 lehet a karácsonyi sztár

Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzak, hogy ősszel, év vége felé azért szaporodnak meg annyira a megjelenések, mert közeledik a karácsony. A Nielsen piackutató cég ezért is készíti el évről-évre a felmérését, melyben arról kérdezi az embereket, milyen videojátékot vennének meg az ünnepi szezonban.
1317290401

Október 18-án érkezik az NFS: The Run demója?

Habár az EA még korántsem biztos a kiadás idejét és tartalmát tekintve, a Joystiq magazin birtokába jutott információk szerint október 18-án érkezik a Need for Speed: The Run kipróbálható változata a konzolos hálózatokra. Ne vegyük készpénznek, de nagyon is lehetséges.
1317189642

NFS: The Run - bikinis lányokkal szép az élet

Az EA örömmel jelentette be, hogy a tengerentúlon igen népszerű magazinnal, a Sports Illustrateddel ált össze a Need for Speed: The Run marketinghadjáratában. Két bájos fürdőruhamodell is szerepelni fog a játékban, Irina Shayk és Chrissy Teigen. Bikinis leányzók a reggeli mellé - jobb, mint a kávé!
1316671245

Need for Speed: The Run - előzetesen a történet

Attól függetlenül, hogy az új Need for Speed egy tősgyökeres autós címként került a köztudatba, a Black Box srácai nem voltak restek némi történeti szálat is alápakolni. Voltaképpen egy akcióval megspékelt road movie-val lesz dolgunk, ahol természetesen az autók és a száguldás kapja a főszerepet.
1315562419

NFS: The Run - száguldás, Porsche, szerelem

Manapság még olyan nagy cégeknek sem sikerül licencelni a Porschékat, mint a Microsoft a Forza 4 esetében, az EA szerencsésnek vallhatja magát, hogy neki igen. Ugye senki nem lepődött meg azon, hogy a szuper sportkocsi a Need for Speed: The Runban is képviselteti magát? Új előzetest kaptunk!
1313674518

GC 2011: Még egy trailer az új Need for Speedhez

Az Electronic Arts nem bízta a véletlenre az új Need for Speed gamescomos promóját, a szokásos trailer és játékbemutató kombinációja mellé egy nappal később még egy előzetest beújított, ami a már látott gameplay jeleneteket fűzi össze renderelt animációba. Meg kell nézni, na!
1313505881

GC 2011: Need for Speed: The Run hangulatbomba

Sok újdonságot nem tudtunk meg az új Need for Speeddel kapcsolatban. Főhősünk, a továbbra is rendkívül antipatikus Jack feladata, hogy részt vegyen egy hatalmas versenyben az Egyesült Államok nyugati partjától a keleti partig. Különben egészségi állapota bánja a dolgot.